EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ iš principo įveikti norintis M. Grigonis: jei viskas taip ir toliau, žalgiriečiai turi šansų žengti į atkrintamąsias

Kauno „Žalgiris“ trečiadienį išvyko į Atėnus, kur ketvirtadienį susikaus su vietos „Panathinaikos“ klubu. Žalgiriečius pasitiks ir du lietuviški veidai – Marius Grigonis bei Artūras Gudaitis.

Marius Grigonis.<br>paobc.gr nuotr.
Marius Grigonis.<br>paobc.gr nuotr.
Marius Grigonis.<br>paobc.gr nuotr.
Marius Grigonis.<br>paobc.gr nuotr.
Marius Grigonis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Marius Grigonis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-01-25 14:39

„Emocijos dviprasmiškos, manau, kad pirmas kartas buvo pats sunkiausias. Dabar praėjo keli metai. Visada noriu juos nugalėti, visada norisi laimėti prieš „savo“ žmones, nežinau kodėl, bet taip yra. Tai dar vienos rungtynės, kurioms turime ruoštis ir pamatysime“, – prieš mačą gazzetta.gr kalbėjo 28-erių M.Grigonis.

Krepšininkui šis sezonas nėra pats geriausias karjeroje. Žaidėją kamuoja traumos, o tai neleidžia įgauti optimalios sportinės formos. Lietuvis per mačą Eurolygoje įmeta 7,2 taško, atkovoja 1,4 kamuolio ir renka 4,9 naudingumo balo.

„Pažįstu daugumą žalgiriečių – nuo ​​vadovybės iki žaidėjų. Jie visada žiūri į kitą dieną, į kitas rungtynes, stengiasi negalvoti apie finalo ketvertą. Mažo biudžeto komandos turi galvoti apie kitas rungtynes. Jei nori išsikelti kokius nors tikslus, pirmiausia žiūri į patekimą į atkrintamąsias, o po to į finalinį ketvertą. „Žalgiris“ yra komanda, kuri retai ten patenka, bet jei ir toliau taip žais, viskas įmanoma“, – apie „Žalgirį“ kalbėjo M.Grigonis.

Jei „Žalgiris“ turi neblogas galimybes prasibrauti į kitą etapą, to negalima pasakyti apie „Panathinaikos“, kuris yra turnyrinės Eurolygos lentelės dugne.

„Kaip sakiau, išgyvename sunkų sezoną. Mūsų gerbėjai nėra patenkinti. Būtų melas, jei sakyčiau, kad viskas gerai ir mes laimingi. Tai nėra taip. Bet mes esame čia ir turime toliau stengtis. Bandydami keistis, negalime pažadėti nieko, išskyrus tai, kad atiduosime viską, 100 proc. savęs, bent jau tam, ką galime kontroliuoti“, – teigė žaidėjas.

Rungtynes iš Atėnų ketvirtadienį nuo 22 val. sekite portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.