EUROLYGA 2023

Užsispyrė: Kyrie Irvingas pasiruošęs sėdėti ant suolo visą likusį sezoną, jei nebus iškeistas iki vasario 9 dienos

NBA klubo „Brooklyn Nets“ žvaigždė Kyrie Irvingas yra pasirengęs praleisti likusią sezono dalį, jei nebus iškeistas prieš NBA nustatytą mainų terminą (vasario 9 d.).

K. Irvingas<br>AP/Scanpix nuotr.
K. Irvingas<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2023, 12:29 PM

Pasak ESPN, K.Irvingas penktadienį paprašė „Nets“ klubo jį iškeisti abiem pusėms nepavykus susitarti dėl naujo kontrakto.

„Nets“ klubui būtų protinga jį iškeisti ir bent ką nors įsigyti mainais už jo paslaugas, nes šią vasarą jis tapsi laisvuoju agentu.

K.Irvingas nepateikė norimų mainų krypčių sąrašo, todėl tikėtina, kad „Nets“ priims geriausią pasiūlymą iš bet kurios komandos.

Pasak NBA eksperto Adriano Wojnarowskio, „Los Angeles Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas yra „didžiulis šalininkas susitarti su savo buvusiu „Cavaliers“ komandos draugu“.

L.Jamesas ir K.Irvingas kartu 2016 m. atvedė „Cavaliers“ į NBA titulą. Duetas buvo vienas geriausių NBA, todėl nenuostabu, kad jie domisi susivienijimu ir Kalifornijoje.

Tačiau „Lakers“ nėra vienintelė komanda, kurią domina K.Irvingo paslaugos.

„Phoenix Suns“, „Dallas Mavericks ir „Los Angeles Clippers“ irgi domisi aštuonis kartus Visų žvaigždžių rungtynėse dalyvavusiu žaidėju.

30-metis krepšininkas šį sezoną per 40 rungtynių vidutiniškai rinko 27,1 taško, 5,1 kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.