EUROLYGA 2023

Žinia krepšinio sirgaliams – dar viena galimybė įsigyti bilietus į Eurolygos finalo ketvertą

Džiugi naujiena tiems, kurie nespėjo įsigyti bilietų į Eurolygos finalo ketverto turnyro rungtynes – atidaroma oficiali „Fan-to-Fan“ bilietų perpardavimo platforma. Ji suteiks galimybę visiems, kurie nusipirko bilietus į šį renginį, tačiau galiausiai negalės jame sudalyvauti, saugiai ir legaliai juos perparduoti, o norintiesiems, juos įsigyti.

Eurolygos finalo ketvertas pirmą kartą istorijoje vyks Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
Eurolygos finalo ketvertas pirmą kartą istorijoje vyks Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 3:19 PM

„Vienas svarbiausių Lietuvos metų sporto renginių sulaukė didžiulio susidomėjimo – bilietai į Eurolygos finalo ketverto varžybas buvo išpirkti per pirmą prekybos dieną. Bendradarbiaudami su Eurolyga pirmą kartą mūsų šalies istorijoje startuojame oficialia bilietų perpardavimo platforma. Ši Lietuvos renginių rinkos naujiena suteiks galimybę apsilankyti rungtynėse tiems, kurie nespėjo įsigyti bilietų oficialios jų prekybos metu“, – sako „Bilietai.lt“ direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Svarbu paminėti, jog „Fan-to-Fan“ platforma nėra skirta norintiems pasipelnyti, kadangi perparduoti bilietus bus galima tik už pradinę įsigijimo kainą, o už sėkmingą sandorį bus imamas perpardavimo paslaugos mokestis. Vienas bilietas suteikia teisę pamatyti visas Finalinio ketverto rungtynes, pavienių rungtynių bilietai nebus pardavinėjami.

Eurolygos finalo ketverto varžybos Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks gegužės 19–21 dienomis: 19 d., penktadienį, bus žaidžiami du pusfinalio susitikimai, o dvikovos dėl trečiosios ir pirmosios vietos įvyks gegužės 21 d., sekmadienį. Šiuo metu Kauno „Žalgiris“ dalijasi 7–10 vietas ir toliau kovoja dėl patekimo į TOP8, kas suteiktų teisę kovoti dėl patekimo į Eurolygos finalinį ketvertą.

Organizatoriai primena, jog bilietų perpardavinėjimas neoficialiose platformose yra draudžiamas, o šia veikla užsiimantys asmenys gali būti perduoti teisėsaugos institucijoms. Įsigydami nelegaliai perpardavinėjamą bilietą, sirgaliai taip pat rizikuoja nepatekti į renginį. Vienintelė galimybė įsigijus bilietą būti tikriems, kad į jį pateksite – pirkti teisėtai, per oficialią Eurolygos „Fan-to-Fan֧“ platformą svetainėje www.bilietai.lt. Nebegalintieji dalyvauti renginyje bilietus galės parduoti iki Eurolygos finalinio ketverto varžybų, tad norintieji juos įsigyti, turėtų stebėti oficialią „Fan-to-Fan֧“ platformą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.