EUROLYGA 2023

L. Kleiza prieš K. Tiškevičių 9 dalis: ketvirtadienį susitinkame moterų rinktinės rungtynėse

„Kleiza vs. Tiškevičius“ – naujas projektas, kuriame Linas Kleiza ir Karolis Tiškevičius kovoja vienas prieš kitą, akis į akį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2023, 2:12 PM

Taip aiškinasi, kuris iš jų yra kietesnis krepšinio ekspertas ir, be abejo, kuriam atiteks „štuka“. Kiekvieną savaitę laidoje apžvelgiamos visas einamosios savaitės Eurolygos rungtynės, rezultatų spėjimai.

Kaip ir pirmoje sezono dalyje, taip ir dabar – skirtumas tarp Karolio ir Lino rezultatų yra labai mažas ir čia dar bus bajerių. Ypač po šios savaitės, kur net trijų rungtynių rezultatai skiriasi, dėl ko vienas iš mūsų gali labai nutolti galutinėje įskaitoje. Taigi, dėl tragedijos Turkijoje šią savaitę Eurolygoje bus žaidžiamos 7 rungtynės, bet krepšinio mažiau tikrai nebus – Europos čempionato atrankoje žais ir mūsų moterys, kurioms mačai su Prancūzija ir Ukraina yra lemiami. Todėl kviečiame įsijungti ne tik Eurolygą, bet ir palaikyti mūsų moteris!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.