EUROLYGA 2023

Užfiksavo A. Daviso reakciją į LeBrono rekordą: aukštaūgiui į legendos pasiekimą buvo nusispjaut

Naktį iš antradienio į trečiadienį vykusiose NBA rungtynėse LeBronas Jamesas užkopė į dar vieną viršūnę. 38-erių krepšininkas aplenkė Kareemą Abdul-Jabbarą ir tapo rezultatyviausiu visų laikų lygos žaidėju.

Užfiksavo A.Daviso reakciją į istorinį L.Jameso metimą.<br>Stopkadras.
Užfiksavo A.Daviso reakciją į istorinį L.Jameso metimą.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-08 12:04

Trečiojo kėlinio pabaigoje dvitaškiu pasižymėjęs L.Jamesas šoktelėjo į pirmą rezultatyviausių žaidėjų lentelės poziciją ir dabar iš viso savo kraityje turi 38 390 taškus (ankstesnis rekordas buvo 38 387 taškai).

Vis dėlto pirmą kartą nuo 1984-ųjų pajudintas pasiekimas paliko įspūdį ne visiems. Istorinio įvykio liudininkai užfiksavo veiksmą prie L.Jameso atstovaujamos „Los Angeles Lakers“ ekipos suolelio. Labiausiai dėmesį atkreipė komandos aukštaūgio Anthony Daviso elgesys.

Kol visi L.Jameso komandos draugai atsistoję stebėjo istoriniu tapsiantį metimą, A.Davisas ramiai nužingsniavo prie kėdės ir ant jos atsisėdo.

Po LeBrono įmesto metimo „Lakers“ žaidėjai kėlė rankas į viršų ir puolė sveikinti naująjį rekordininką, tačiau A.Davisas elgėsi labai pasyviai – po įmestų taškų net nepaplojo rekordą pagerinusiam L.Jamesui.

Maža to, istorinis pasiekimas buvo paženklintas ir „Los Angeles Lakers“ pralaimėjimu – ekipa namuose 130:133 (34:36, 32:40, 33:28, 31:29) nusileido „Oklahoma City Thunder“ krepšininkams.

Pasibaigus dvikovai spaudos konferencijos metu A.Davisas nulenkė galvą prieš L.Jamesą. Vis dėlto krepšininko elgesys rungtynių metu krepšinio benruomenei užminė ne vieną mįslę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.