EUROLYGA 2023

LKL čempiono Kauno „Žalgirio“ taurę už tūkstančius eurų įsigijo nekilnojamojo turto vystytojas

Kauno „Žalgirio“ klubas visus krepšinio aistruolius šiomis dienomis sukvietė prisijungti prie „Radarom!“ akcijos, skirtos karo Ukrainoje metinėms pažymėti. Sausio pabaigoje LRT kartu su „Blue Yellow“, „Laisvės TV“, „1K fondas“ ir „Stiprūs kartu“ organizacijomis pradėtos akcijos tikslas – surinkti pinigų oro erdvės stebėjimo radarams ir taip padėti apsaugoti strateginius Ukrainos objektus nuo infrastruktūrą naikinančių priešo atakų.

G.Krapikas kvietė įsigyti čempionų taurę.<br>Stopkadras.
G.Krapikas kvietė įsigyti čempionų taurę.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2023, 4:01 PM, atnaujinta Feb 16, 2023, 4:25 PM

Ukrainą nuo pat karo pradžios palaikantis daugkartinis šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ nusprendė prisidėti prie akcijos ir į „Radarom!“ akcijos aukcioną padovanojo 2014–2015 m. sezono Lietuvos krepšinio lygos čempionų taurę.

Tuo metu „Žalgiryje“ rungtyniavo Jamesas Andersonas, Darius Songaila, Robertas Javtokas, Paulius Jankūnas ir kiti, o komandą treniravo Gintaras Krapikas.

„Šią taurę dovanojame labai garbingam ir vertingam aukcionui „Radarom!“. Nors praėjo jau nemažai metų, tikimės, kad įvertinsite mūsų darbą ir triūsą bei gausiai prisijungsite prie mūsų noro prisidėti prie „Radarom!“ akcijos“, – sakė 2015 m. čempionų titulą su komanda iškovojęs G.Krapikas.

Paskelbta, kad čempioniška taurė parduota už 25 tūkst. 100 eurų, o ją įsigijo nekilnojamojo turto vystytojas „Etapas Group“.

Pradžioje taurė buvo įvertinta 1000 eurų, o didinti statymą buvo galima kas 100 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.