EUROLYGA 2023

„Avia Solutions Group“ arenos rinkodarai vadovaus buvęs futbolo ir teniso specialistas Ovidijus Jurevičius

„Avia Solutions Group“ arena plečia administracijos gretas. Nuo šių metų vasario arenos rinkodarai pradėjo vadovauti Ovidijus Jurevičius. Jis bus atsakingas už didžiausios sostinėje pramogų erdvės rinkodaros projektus, vidinę ir išorinę komunikaciją.

„Avia Solutions Group“ arenos rinkodarai vadovaus buvęs futbolo ir teniso specialistas Ovidijus Jurevičius <br> asg nuotr.
„Avia Solutions Group“ arenos rinkodarai vadovaus buvęs futbolo ir teniso specialistas Ovidijus Jurevičius <br> asg nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2023, 5:24 PM

Be „Avia Solutions Group“ arenos O. Jurevičius taip pat vykdys „Wolves“ krepšinio klubo rinkodarą ir komunikaciją.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie ambicingos „Avia Solutions Group“ arenos ir „Wolves“ administracijos komandos. Tikiu, kad jau sukauptos patirtys sporto sektoriuje bei suteiktas vadovų pasitikėjimas leis sklandžiai spręsti kylančius iššūkius tiek atsinaujinančioje „Avia Solutions Group“ arenoje, tiek ir naujame „Wolves“ krepšinio klube“, – sakė rinkodaros specialistas.

O. Jurevičius prieš tai vadovavo Vilniaus „Riterių“ futbolo klubo, „Milan“ futbolo akademijos, „SEB arenos“ bei Vilniaus teniso akademijos rinkodarai ir komunikacijai.

„Džiaugiamės, kad Ovidijus prisijungė prie mūsų komandos. Jo jaunatviškumas, energija ir turimos kompetencijos bus naudingos sprendžiant kilsiančius „Avia Solutions Group“ arenos ambicingus iššūkius, prisidės prie klientų pasitenkinimo didinimo, o buvusi veikla sporto klubuose bus naudinga auginant „Wolves“ krepšinio klubo žinomumą ir vystant klubo veiklą“, – neabejojo „Avia Solutions Group Arena“ ir „Wolves“ klubo vadovas Andrius Žiauberis.

Rugsėjo mėnesį remonto darbams užsidariusi Vilniaus „Avia Solutions Group“ arena duris atvers 2023 metų pavasario pabaigoje ir jau kviečia organizatorius rezervuoti datas antrajai metų pusei.

Remonto metu yra pertvarkomi ir didinami koridoriai, barai, rūbinės ir kitos erdvės, didinamas lankytojų aptarnavimo vietų skaičius, atnaujinamas interjero dizainas, iki 10 proc. didinamas arenos vietų skaičius.

Taip pat atnaujinama ir plečiama arenos TV sistema, numatoma pramogų ir žaidimų zona, diegiamos automatinės maisto ir gėrimų sistemos, modernūs LED ekranai VIP aukšte.

„Avia Solutions Group“ arena – tai pirmoji Lietuvoje tarptautinio lygio universali arena, kurioje vyksta didžiausi ir svarbiausi šalies pramoginiai, sporto ir verslo renginiai: pasaulinio garso ir vietinių žvaigždžių koncertai, tarptautinės įvairių sporto šakų varžybos, pasirodymai, teatro spektakliai, verslo seminarai ir kongresai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.