EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ fanai iššlavė bilietus į dar vienas rungtynes

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų kovo 16 dieną „Žalgirio“ arenoje laukia Eurolygos rungtynės su Pirėjo „Olympiakos“ klubu, o ištikimiausi daugkartinių šalies čempionų gerbėjai jau tryliktą kartą šiame sezone išpirko visus bilietus į Eurolygos kovas.

 „Žalirio“ fanai<br>G. Bitvinsko nuotr.
 „Žalirio“ fanai<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Feb 17, 2023, 1:44 PM, atnaujinta Feb 17, 2023, 2:32 PM

Pilnutėlė arena bus ir kovo 31-osios dvikovoje su Valensijos „Basket“, sparčiai tirpsta bilietai ir į kitas kovo mėnesio dvikovas – dar galima įsigyti bilietus į kovo 9 rungtynes su Vilerbano ASVEL ir kovo 29 akistatą su „AS Monaco“.

Paskutinė proga Eurolygos reguliariojo sezono metu išvysti žalgiriečius bus balandžio mėnesį, susitikime su Tel Avivo „Maccabi“ komanda.

Beje, bilietus į likusias Eurolygos rungtynes trečiajame aukšte perkantys aistruoliai pretenduoja laimėti unikalius prizus.

Kiekvienose rungtynėse bus išrinktas laimingasis, kuriam atiteks išskirtinė vietą šalia Pauliaus Jankūno ir „Žalgirio“ atsarginių žaidėjų suolo kitose LKL rungtynėse.

Kauniečių gerbėjai kovo 12-ąją taip pat kviečiami į Lietuvos čempionato rungtynes su Vilniaus „Ryto“ komanda, o kovo 26-ąją – su „Gargždais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.