EUROLYGA 2023

D. Zavackas atskleidė J. Williamso atleidimo priežastį ​„Ryto“ sirgaliai inicijavo susitikimą su klubo vadovybe

Vilniaus „Rytas“ įkrito į vieną didžiausią pastarųjų sezonų duobę, o tai perpildė ištikimiausių komandos gerbėjų kantrybės taurę.

 J. Williamsas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 J. Williamsas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2023, 5:09 PM

Vilniečiai patyrė jau 4 pralaimėjimus paeiliui. „Ryto“ krepšininkai Karaliaus Mindaugo taurėje pralaimėjo abu susitikimus ir užėmė ketvirtąją vietą, vėliau Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) nusileido Utenos „Juventus“ komandai, o trečiadienį FIBA Čempionų lygoje buvo sutriuškinti 72:99 Bonos „Telekom Baskets“ komandos.

Nepaisant prastų rezultatų, komandos neapleidžia problemos ir už aikštelės ribų.

Prieš KMT varžybas dėl vidaus taisyklių pažeidimų buvo suspenduotas puolėjas Jarvisas Williamsas, tačiau žaidėjui buvo leista galimybė pasitaisyti ir sugrįžti į komandą. Visgi, vos po pirmųjų sugrįžimo rungtynių kontraktas su žaidėju buvo nutrauktas.

„Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas 15min žurnalistui Mantui Krasnickui teigė, jog krepšininkas antradienį paprasčiausiai nepasirodė oro uoste skrydžiui į išvykos rungtynes.

Įpykę ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai – „B tribūna“ išplatino pranešimą, kuriame teigė, jog nepatenkinti situacija klube suorganizavo susitikimą su klubo vadovais.

„Agonija tęsiasi. Komanda pakrikusi ir atrodo, kad viskas ritasi tik žemyn. Inicijavome susitikimą su klubo vadovais, kuris įvyks artimiausiu metu. Turime imtis veiksmų, nes tai tęstis nebegali.

Iš pozityvios pusės vakar Bonoje komandą palaikė 16 rytfanių bei dar keli vietoje prisijungę žmonės. Visos transliacijos metu palaikymas girdimas, net ir beviltiškoje situacijoje, kai komanda nuleidžia rankas.

Rytas žmonėms rūpi. Tuo ši komanda skiriasi nuo kitų. Nors ir buvome nusprendę daugiau neskelbti į išvykas keliaujančių žmonių skaičiaus, šį kartą norime pasidžiaugti. Net ir tokioje beviltiškoje situacijoje į Kauną važiuoti užsiregistravo daugiau nei 100 rytfanių. Taip, tai nėra tie 400 ar 500, kurie kūrė įspūdingą palaikymą praėjusiuose sezonuose, bet šitie 100 yra verti didžiausios pagarbos, nes tai įrodo, kad mūsų dainų žodžiai nėra tik tekstas. Šios spalvos giliai įstrigusios širdyje ir jokie apgailėtini vadybiniai ir sportiniai sprendimai jų iš ten nepašalins.

Laiko registruotis dar yra, tad vis dar gali parašyti mums ir vykti kartu. Motyvuojančių žodžių surasti jau darosi sunku, bet kiekvienas galime pažvelgti į save ir pagalvoti ką mes galime padaryti dėl klubo, po kurio pergalių dar praėjusiame sezone rinkosi ašaros, po kurio pralaimėjimų apima pyktis, neviltis ir gėda. Ir visa tai tik dėl to, kad mums rūpi. O ar rūpi tai tau?“, – savo „facebook“ paskyroje rašė „B tribūna“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.