EUROLYGA 2023

Prieš „Žalgirį“ turėtų pasirodyti prancūzų žvaigždė

Kauno „Žalgirio“ klubas ketvirtadienį žais antrąjį sunkiosios Eurolygos savaitės mačą, o varžovu „Žalgirio“ arenoje bus dar vienas turnyro autsaideris Vilerbano ASVEL. Antradienį Kazio Maksvyčio kariauna Berlyne šiaip ne taip susitvarkė su visišku autsaideriu ALBA 66:63.

N.de Colo<br>Imago/Scanpix nuotr.
N.de Colo<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2023, 2:30 PM, atnaujinta Mar 9, 2023, 2:36 PM

Priešpaskutinę vietą su 8 pergalėmis užimantis ASVEL Kaune turės rimtą pagalbą – prieš šeimininkus turėtų kovoti Prancūzijos žvaigždė 35-erių Nando de Colo. Jis treniravosi su ekipa trečiadienį, atvykus ekipai iš Miuncheno.

Ten ASVEL antradienį nusileido vietos „Bayern“ klubui 72:76. Toms rungtynėms buvo registruotas N. de Colo, tačiau kartu su kitais dviem krepšininkais aikštėje nepasirodė.

Pats klubas davė nuotrauka suprasti, kad šįkart ASVEL žvaigždė turėtų pasirodyti ant parketo.

Pirmojo rato mače Vilerbane kauniečiai šventė pergalę 93:76, o N. de Colo pelnė 11 taškų ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Lietuviams pergalė yra būtina, galvojant apie siekius prasimušti tarp geriausių 8 tunyro ekipų. Aštuonios komandos tęs po reguliaraus sezono mūšių dvikovas atkrintamuosiuose mačuose, kad gautų kelialapius į finalo ketvertą Kaune. Ten gegužės 18-20 dienomis paaiškės naujasis Eurolygos čempionas.

Šiame Eurolygos sezone jis vidutiniškai pelno po 13,9 taško, atsikovoja po 2,7 kamuolio ir atlieka po 3,5 rezultatyviaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.