EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas šyptelėjo – po pergalingų rungtynių jis pabrėžė „Pelicans“ stiprybę

Antrąją pergalę iš eilės NBA čempionate nuskynusios „New Orleans Pelicans“ ekipos lietuvis Jonas Valančiūnas po pergalingai pasibaigusios paskutiniosios akistatos neslėpė geros nuotaikos. „Pelicans“ namuose 119:84 nepaliko vilčių „San Antonio Spurs“ krepšininkams.

J.Valančiūnas džiaugėsi didžiuliu rezultatyvių perdavimų kiekiu.<br>Stopkadras.
J.Valančiūnas džiaugėsi didžiuliu rezultatyvių perdavimų kiekiu.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2023, 10:50 AM

Pergalingoje akistatoje Naujojo Orleano klubas atliko net 32 rezultatyvius perdavimus.

„Pažiūrėkime, kiek jų (rezultatyvių perdavimų) turime šiandien, taip, 32, dviem daugiau nei 30“, – juokėsi 30-metis uteniškis.

„Visada smagiau žaisti, kai yra dalinamasi kamuoliu, kai yra atrandamas laisvas komandos draugas, pelnomi lengvi taškai. Man buvo labai smagu, mes mėgaujamės tokiais momentais“, – apie „Pelicans“ rezultatyvių perdavimų šou kalbėjo lietuvis.

J.Valančiūnas taip pat prakalbo apie dabar laukiančią svarbiausią sezono stadiją.

„Pelicans“ dar labiau priartėjo prie NBA įkrintamųjų varžybų. Šiuo metu komanda su 35 pergalėmis ir 37 pralaimėjimais rikiuojasi 11-oje Vakarų konferencijos vietoje.

„Dabar kiekvienos rungtynės mums yra svarbios. Turime paimti viską, ką galime, kovojame dėl įkrintamųjų, atkrintamųjų, kiekvienos rungtynėms mums dabar yra labai svarbios.

Turime suprasti ir žaisti tarsi kiekvienos rungtynės mums būtų paskutinės, turime fokusuotis į smulkias detales, turėti gerą energiją, viskas susideda iš smulkių detalių“, – dėstė aukštaūgis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.