EUROLYGA 2023

Šarūnas Jasikevičius mįslingai paaiškino, ar liks po sezono „Barcelona“ ekipoje

Po šio sezono baigiasi lietuvio Šarūno Jasikevičiaus trejų metų sutartis su „Barcelona“ ekipa. Jau kurį laiką sklando gandai apie Šaro ateitį ekipoje ir galimus jo žingsnius – sutarties pratęsimą dėl sėkmingo sezono pabaigos arba kito stratego atėjimą iškart po paskutinio šio sezono „Barca“ mačo. Teigiama, kad tai gali būti slovėnas Jaka Lakovičius.

Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 22, 2023, 6:12 PM

Dar neseniai kalbėta, kad Šaras galės metams pratęsti sutartį tik su sąlyga, jei jis su katalonu klubu pagaliau triumfuos Eurolygoje. Du jo bandymai užimti Eurolygos olimpą žlugdavo finalo ketverto kovose.

Prieš ketvirtadienį vyksiančias Eurolygos rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“ klubu, Š.Jasikevičius per spaudos konferenciją žiniasklaidai pakomentavo savo situaciją su dabartine sutartimi ir būsimu darbu.

„Mes su valdžia sutarėme susitikti ir pasikalbėti sezono pabaigoje. Tada kažką kalbėsime arba nekalbėsime“, – mįslingai pareiškė Šaras, o jo žodžius cituoja „Mundo Deportivo“.

Šiame Eurolygos sezone „Barcelona“ ir toliau yra tarp lyderių, su 19 laimėjimų ir 10 nesėkmių žengianti trečia. Tokį patį rezultatą turi ir „Monaco“ su Donatu Motiejūnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.