EUROLYGA 2023

„Monaco“ atleido M. Jamesui už naktinius žygdarbius

Eurolygoje kovojanti „Monaco“ ekipa nutarė pasigailėti karštu būdu pasižyminti savo lyderį amerikietį Mike‘ą Jamesą ir jo neatleisti. Šįkart naktinio gyvenimo žygdarbiais pasižymėjęs krepšininkas vis dėlto sugrįš į rikiuotę, nors klubas jį buvo suspendavęs savaitei ir mąstė, kaip pasielgti.

Mike'as Jamesas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Mike'as Jamesas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-24 00:27, atnaujinta 2023-03-24 00:28

M.Jamesas žais jau artimiausiose rungtynėse.

Klubas išplatino pranešimą, kuriame teigė, kad: „Monaco“ klubas džiaugiasi galėdamas pranešti, kad Mike'as Jamesas jungiasi prie komandos. Kai tik jos viduje buvo išspręstos problemos, dėl kurių krepšininkas buvo suspenduotas, klubo vadovybė priėmė sprendimą vėl įtraukti jį į komandos veiklą.“

Kalbama, kad kovo 8 dieną M.Jamesas su Dwayne‘u Baconu linksminosi naktiniuose klubuose ir kitą dieną buvo nesportinės formos.

Amerikietis pastoviai patenka į istorijas. Į Europą persikėlęs NBA kovojęs krepšininkas po pusantrų metų Italijoje susiriejo su Milano „Olimpia“ ekipos strategu Ettorre Messina ir paviešino jo susirašinėjimą bei pažadus vėl kviesti jį į komandą, po to Maskvos CSKA klube rungtynių viduryje užpykęs ant trenerių paliko aikštę ir galiausiai buvo atleistas.

M.Jamesas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 31 minutę pelno 16,8 taško, atsikovoja po 3,5 kamuolio, ir atlieka 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Kovo 29 dieną „Monaco“, kuriame žaidžia ir Donatas Motiejūnas, Eurolygos mačą žais Kaune su „Žalgirio“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.