EUROLYGA 2023

Ispanai paglostė Šarą: įvertino svarbią „Barcelona“ sezono atkarpą ir lietuvio vaidmenį joje

Vietą Eurolygos atkrintamosiose varžybose jau užsitikrinusi Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa demonstruoja vieną iš geriausių atkarpų – Katalonijos klubas sėkmingai žygiuoja tiek Ispanijos krepšinio čempionate, tiek ir Eurolygoje.

Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 27, 2023, 11:31 AM

„Mieliausia Š.Jasikevičiaus „Barcelona“ sezono akimirka“, – taip Šaro kariaunos žaidimą apibūdina Ispanijos naujienų portalo sport.es žurnalistas Ramonas Palomaras.

Jo straipsnyje pažymima, kad šiuo metu sėkmingai rungtyniaujanti „Barcelona“ įrodė, kad yra pasirengusi kovoti dėl Ispanijos krepšinio čempionų ir dėl Eurolygos titulų. Abiejų trofėjų Katalonijos milžinui nebuvo pavykę laimėti praėjusiame sezone.

Pabrėžiama, kad paskutiniąsias penkerias rungtynes „Barcelona“ ne tik šventė pergales, bet ir laimėjo užtikrintu bei solidžiu žaidimu.

Ispanijos spaudoje akys krypo ir į šios sėkmės kalvius – buvo atkreiptas dėmesys į Nikola Mirotičiaus lyderystę, čekų Tomašo Satoransky atgimimą bei Jano Vesely patirtį.

Neliko nepastebėtas ir Š.Jasikevičius. Buvo pabrėžta, kad lietuvis nustojo blaškytis komandos sudėtyje ir yra apsisprendęs dėl įprastos komandos rotacijos, o tai taip pat svariai prisidėjo prie stabilizuoto „Barcelona“ žaidimo.

„Šiuo metu vėjas yra šios komandos laivagalyje. Turėdama atsidavusių sirgalių bazę „Barcelona“ jaučia, kad gali kovoti dėl visų titulų ir drąsiai žiūrėti kiekvienam varžovui į akis“, – rašoma sport.es.

Artimiausias rungtynes Šaro auklėtiniai žais antradienį. Išvykoje katalonai susikaus su Belgrado „Partizan“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.