EUROLYGA 2023

Keičiasi Kauno „Žalgirio“ LKL rungtynių data

Kauno „Žalgirio“ tvarkaraštyje „Betsafe-LKL“ čempionate įvyko korekcijos. Pasikeitė gegužės mėnesį „Žalgirio“ arenoje įvyksiančių rungtynių su Utenos „Juventus“ data.

 Keičiasi Kauno „Žalgirio“ LKL rungtynių data<br>R.Vilkelio nuotr.
 Keičiasi Kauno „Žalgirio“ LKL rungtynių data<br>R.Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Mar 29, 2023, 4:36 PM

Dėl „Žalgirio“ arenos užimtumo gegužės 6 d. turėjusios vykti rungtynės yra perkeliamos į gegužės 5 d., penktadienį, 18.30 val.

Net ir pasikeitus rungtynių datai turimi bilietai galios ir juos įsigijusiems žiūrovams papildomų veiksmų atlikti nereikės.

Jei perkeltų rungtynių nauja data bilietų pirkėjams netinka, norint susigrąžinti pinigus už įsigytus bilietus į rungtynes su Utenos „Juventus“, reikia užpildyti čia pateiktą formą. Formą galima užpildyti nuo 2023 m. kovo 29 d. iki 2023 m. gegužės 31 dienos imtinai. Teisingai užpildžius ir pateikus formą, pinigai bus grąžinami per 14 dienų nuo prašymo pateikimo dienos.

Abonementų turėtojams kompensacija už šias perkeltas rungtynes nepriklausys, nes rungtynės yra perkeliamos į kitą šio sezono datą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.