EUROLYGA 2023

I. Brazdeikis – apie ypatingą K. Maksvyčio savybę ir savo svajonę: neįsivaizduoju, kas dėtųsi Kaune

Kauno „Žalgiris“ vis dar tebesigainioja savo Eurolygos atkrintamųjų varžybų svajonę. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko dar dvejos rungtynės, o Kazio Maksvyčio auklėtiniai vis dar išlaiko realius šansus prasibrauti tarp aštuonių stipriausių turnyro komandų.

I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>R. Vilkelio nuotr.
I.Brazdeikis.<br>R. Vilkelio nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 5, 2023, 4:37 PM

Šį sezoną Eurolygos turnyrinė lentelė yra tiesiog negailestinga – permainingos ir nenuspėjamos kovos kaip reikiant išbalansavo visas išankstines atkrintamųjų varžybų prognozes.

Apie neįtikėtiną Eurolygos konkurencingumą prakalbo ir žalgirietis Ignas Brazdeikis.

„Konkurencingumo lygis Eurolygoje yra turbūt aukščiausias iš visų pasaulio lygų. 34 rungtynės, o į atkrintamąsias varžybas patenka vos aštuonios komandos. Kiekvieną vakarą vyksta kova“, – Joe Arlaucko tinklalaidėje „The Crossover“ pasakojo I.Brazdeikis.

24-erių kaunietis taip pat užsiminė ir apie komandos trenerio K.Maksvyčio emocijų protrūkius rungtynių metu.

„Jis yra labai užsivedęs dėl šio žaidimo. Tu gali viską matyti jo akyse – jis nori laimėti. Jam nėra baisu atvirai sakyti kažkam, kad jis daro kažką blogai. Viskas yra tam, kad pasiektume pergalę“, – samprotavo krepšininkas.

Lietuvis džiaugėsi papildęs „Žalgirio“ gretas. Vis labiau įsibėgėjantis I.Brazdeikis labiausiai svarbiu „Žalgiriui“ sezono metu tampa neatsiejamu komandos lyderiu puolime.

„Mūsų komandinė atmosfera yra tiesiog puiki. Mėgstu šiuos komandos draugus, esame labai artimi. Edgaras Ulanovas veda mus į priekį, yra pavyzdys, o mes sekame paskui jį. Mėgaujuosi šiuo laikotarpiu“, – akcentavo žalgirietis.

Jis atskleidė, kad didžiausia jo svajonė būtų su „Žalgiriu“ prasibrauti į Eurolygos finalinio ketverto varžybas, kurios kitą mėnesį vyks gimtajame Kaune.

„Net negaliu apibūdinti to žodžiais. Mes dedame labai daug darbo, o finalinis ketvertas dar vyks Kaune... Man net sunku įsivaizduoti, ką išdarinėtų sirgaliai. Tai būtų mano svajonės išsipildymas“, – šyptelėjo I.Brazdekis.

Vis dėlto, jei jam ir komandos draugams to padaryti nepavyks, krepšininkui greičiausiai finalinio ketverto kovas teks stebėti per televizorių. Žalgirietis papasakojo, kaip jam nepasisekė įsigyti bilietus į finalo ketvertą.

„Jūs net neįsivaizduojate, kaip sunku gauti bilietus į finalinį ketvertą. Aš bandžiau ir man nepavyko! Tai nesėkmės atveju man turbūt teks jį žiūrėti per televizorių“, – juokėsi žaidėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.