EUROLYGA 2023

Su „Wolves“ nepralaimintis K. Kemzūra: „Pabaigoje galbūt šiek tiek ir pasisekė“

„Wolves“ komandos vairą perėmęs Kęstutis Kemzūra šventė antrąją pergalę iš tiek pat galimų, o strategas po pergalės dėkojo visiems savo auklėtiniams.

Kęstutis Kemzūra.<br>bcwolves.com nuotr.
Kęstutis Kemzūra.<br>bcwolves.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2023, 11:29 PM

Alytuje žaidžiantis „Vilkų“ klubas šeštadienį kovoje dėl trečiosios vietos 70:65 įveikė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“.

K.Kemzūra po rungtynių džiaugėsi savo auklėtinių pademonstruota gynyba.

„Sveikinimai mano komandai, žaidėjams. Manau nusipelnėme pergalės. Pirmiausia gynybos dėka. Leidome „Lietkabeliui“ įmesti tik 65 taškus. Jie žaidė be vieno iš savo lyderių Gedimino Oreliko. Be abejo, jiems tai yra didelis praradimas, tačiau manau įvykdėme savo planą. Pradžioje gal labai jaudinomės, žaidėme taip, kaip nenorėjome žaisti. Skubėjome, klydome, mus baudė. Nesuteikėme sau šansų demonstruoti geros komandinės gynybos.

Kada tai susitvarkėme, atėjo ir visi kiti dalykai – metimai, Adas Juškevičius pataikė savus metimus. Visi vyrai prisidėjo. Tai, kad uždarėme jų lyderius, nedavėme antrų šansų, buvo pagrindas. Padarėme 17 klaidų – per daug, bet kiti aspektai buvo geri.

Pabaigoje galbūt šiek tiek ir pasisekė. Žaidėme ne visai tai, ką norėjome žaisti. Amadas Caveris ištempė mus su savo paskutiniu metimu. Visi, kas buvo aikštelėje ir ne tik, nusipelnė šios pergalės. Išskirčiau Jeffery Taylorą ir Eigirdą Žukauską, kurie gal ir nesužaidė rezultatyviausių rungtynių, turėjo didžiulę įtaką rungtynėms. Ypač J.Tayloras. Esu patenkintas, kad nugalėjome gerą komandą“, – po rungtynių kalbėjo K.Kemzūra.

Naujasis „Wolves“ strategas taip pat teigė, jog daug žaidimo schemų po Rimo Kurtinaičio išėjimo nekeitė.

„Neskaičiuoju, nenoriu apsirikti. Yra tie patys deriniai, kuriuos naudojo ir treneris Rimas Kurtinaitis. Aš galbūt kažkur kitur akcentus sudėjau, kaip juos naudojam. Kai kurie dalykai šiose rungtynėse ekspromtu“, – teigė „Wolves“ treneris.

Ketvirtajame kėlinyje „Vilkų“ stovyklą persmelkė perbalę vaidai. Vidurio puolėjas Ericas Buckneris patyrė peties trauma. Komandos treneris negalėjo atsakyti, kuriam laikui iš rikiuotės iškrito amerikietis.

„Tiksliai nežinome. Atrodo buvo peties išnirimas, tačiau kol kas nieko daugiau negaliu pasakyti. Reikia kruopštesnių tyrimų, kad žinotume, kas įvyko ir koks bus gydymas“, – kalbėjo K.Kemzūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.