EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius po laimėto „El Clasico“ mūšio skaičiavo sužeistuosius: drebu laukdamas žinių iš medikų

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ sekmadienį laimėjo Ispanijos krepšinio čempionato „El Clasico“ rungtynes prieš Madrido „Real“ komandą 97:82, tačiau jam buvo neramu dėl žaidėjų traumų.

 Š.Jasikevičius.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
 Š.Jasikevičius.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2023, 8:35 AM, atnaujinta Apr 17, 2023, 8:38 AM

„Barcelona“ komandos laukia Eurolygos ketvirtfinalis su Kauno „Žalgiriu“.

Sekmadienį Š.Jasikevičius buvo patenkintas savo komandos žaidimu, tačiau patikino, kad jaučia „didelį susirūpinimą“ dėl Cory Higginso, Alexo Abrineso ir Jano Vesely traumų.

„Tai buvo puiki pergalė dėl to, kaip tai buvo padaryta, tačiau dabar, kai artėja svarbiausių rungtynių metas, yra didelis susirūpinimas dėl traumuotų žaidėjų.

Sirgaliai turi grįžti namo laimingi, žaidėjai taip pat, bet aš drebu laukdamas žinių iš gydytojų“, – sakė 47 metų Š.Jasikevičius.

Šioje situacijoje Lietuvos treneris gyrė atsarginių žaidėjų pasirodymą: „Nelengva eiti ir žaisti, kai nuolat nerungtyniauji, bet jiems sekėsi labai gerai. Tie, kurie nežaidžia daug, treniruojasi labai gerai. Visi pasiruošę žaisti.“

Treneris taip pat kalbėjo apie ateitį.

„Komanda parodė, kad yra pasirengusi svarbioms rungtynėms. Mes svarbias rungtynes ​​du ar tris mėnesius žaidėme labai gerai. Kartais pralaimime, kaip prieš „Fenerbahče“ ar „Olympiacos“, bet visada turime realią galimybę laimėti. „, – teigė Š.Jasikevičius.

Treneris kalbėjo, kad „Barcelona“ padarė „daug teigiamų dalykų“ ir „toliau tobulėja“, tačiau pabrėžė „nerimą keliančias“ atkarpas 0:11 ir 0:12.

Jo teigimu, svarbiose rungtynėse varžovai už tai gali „skaudžiai nubausti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.