EUROLYGA 2023

D. Greeno proto užtemimas: po šuolio ant D. Sabonio amerikietis pasiskundė kojos skausmais

Vos prasidėjusiose NBA atkrintamosiose varžybose drama pasiekė aukščiausią lygį. Antrose „Sacramento Kings“ ir „Golden State Warriors“ varžybose Draymondas Greenas užšoko ant Domanto Sabonio ir sugebėjo save pastatyti į aukos vaidmenį.

 D. Greenas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 D. Greenas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 3:57 PM

Naktį iš pirmadienio į antradienį „Kings“ namuose 114:106 įveikė NBA čempionus – „Warriors“ krepšininkus, tačiau kalbų daugiausiai sulaukė ne Sakramento klubo pergalė, o epizodas ketvirtajame kėlinyje.

Ant parketo nukritęs „Kings“ aukštaūgis D.Sabonis sugriebė varžovų puolėjui D.Greenui už kojos. 33-ejų krepšininkas į epizodą adekvačiai sureaguoti nesugebėjo.

Amerikietis pažiūrėjęs į lietuvį užlipo šiam ant krūtinės ir atsispyręs nuo jos pradėjo bėgti į puolimą.

D.Greenas už tokį poelgį buvo išvarytas iš aikštės, tačiau krepšininkas savo blogo poelgio neįžvelgė.

„Jau antrose rungtynėse iš eilės buvau sugriebtas už kojos, o teisėjai tai „pražiūrėjo“. Kažkur turėjau nuleisti koją, aš juk nesu labai lankstus. Yra kaip yra. Teisėjai pasakė, kad užmyniau per stipriai“, – po rungtynių gynėsi D.Greenas.

Tuo tarpu dėl lietuvio situacijos nerimavusi „Kings“ nieko nelaukdama atliko tyrimus dėl galimų šonkaulių ir plaučių pažeidimų.

Laimei, D.Sabonis rimtesnės traumos išvengė. Tiesa, Sakramento klubas prieš sekančias rungtynes dar atliks papildomus tyrimus, kad įsitikintų dėl lietuvio sveikatos.

Panašu, jog dėl tokių varžovų veiksmų D.Greenas sugebėjo įsiskaudinti.

ESPN žurnalistas Marcas J. Spearsas praneša, jog „Warriors“ žvaigždė paprašė padaryti dešinės kulkšnies rentgenogramą dėl pajaustų skausmų.

Skelbiama, kad D.Greenas mano, kad koją susižalojo tuomet, kai „Kings“ aukštaūgis D.Sabonis sugriebė amerikiečiui už kojos.

„Kings“ serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2:0. Trečiosios serijos rungtynės bus žaidžiamos „Golden State Warriors“ tvirtovėje, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.