EUROLYGA 2023

Priesaiką davęs E. Skersis „Juventus“ klube užima neįprastą vaidmenį Pasitraukė iš pareigų

„Kol kas konsultuoju naują komandos direktorių, jei jam kyla klausimų“, – apie pokyčius Utenos „Juventus“ klube po miesto savivaldybės rinkimų kalbėjo buvęs komandos sporto direktorius Eimantas Skersis.

Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Eimantas Skersis.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 19, 2023, 9:52 AM

Praėjusią savaitę nuo 2014-ųjų metų direktoriaus pareigas ėjusį E.Skersį pareigose pakeitė naujasis vadovas Gintautas Matulis, kuris šiuo metu atstovauja klubui ir kaip krepšininkas.

E.Skersis sprendimą trauktis iš pareigų priėmė po to, kai buvo išrinktas į Utenos rajono savivaldybės tarybą.

„Per tris dienas labai toli nuo klubo nenutolsi, kai jame prabuvau 16 metų. Esu klubo viduje, jei reikia, padedu.

Laukiu sezono pabaigos, tuomet žiūrėsime. Vyks valdybos ir dalininkų susirinkimai, tvirtins rezultatus, prezidentą ir kitus dalykus“, – portalui lrytas.lt pasakojo E.Skersis.

Ilgametis „Juventus“ klubo vienas vadovų nuo šiol eis Utenos miesto savivaldybės tarybos nario bei Sporto ir kultūros komiteto pirmininko pareigas.

„Penktadienį daviau priesaiką. Tarybo nario darbas nėra toks, kad turiu kiekvieną dieną būti savivaldybėje. Visgi artėja posėdžiai, esu paskirtas Sporto ir kultūros komiteto pirmininku, gausiu tarybos medžiagą, reikės nagrinėti, kviestis komitetą ir kalbėti. Savaitės pabaigoje prasidės darbai“, – teigė E.Skersis.

Utenos miesto savivaldos ir merų rinkimai sukėlė tikrą audrą „Juventus“ klube.

Komandos prezidentas Žydrūnas Urbonas su socialdemokratų partija prarado daugumą, mero postą, kurį perėmė E.Skersio atstovaujamo „Kartu už Utenos kraštą“ komiteto lyderis Marijus Kaukėnas.

Paaiškėjus rinkimų rezultatams, E.Skersis ir Ž.Urbonas ėmė viešai reikšti nepasitenkinimus vienas kito veiksmams, po kurių komandoje kol kas oficialiai neliko E.Skersio.

„Žydrūnas dirba klube, jis yra komandos prezidentas. Aš pasitraukiau iš komandos, pamatysime, ar laikinai, ar ne. Seniai kalbėjau su juo, nenoriu vėl veltis į intrigas“, – trumpai teigė E.Skersis.

Pasibaigus sezonui, dalininkai, valdyba ir rėmėjai priims sprendimus dėl tolimesnės klubo ateities. Kol kas aišku viena, kad G.Matulis liks sporto direktoriaus pozicijoje, o štai dėl prezidento posto, panašu, kovos Ž.Urbonas ir E.Skersis.

„G.Matulis užims šias pareigas ir ateityje, tik klausimas, kokias funkcijas konkrečiai atliks. Tai priklausys nuo to, ar klube liks Ž.Urbonas, ar aš grįšiu. Jei aš grįšiu, o Ž.Urbonas liks, tada visi turėsime pasidalinti funkcijas“, – teigė naujasis Utenos m. savivaldybės tarybos narys.

„Juventus“ klubas šiuo metu Lietuvos krepšinio lygoje su 16 pergalių ir 11 nesėkmių užima penktąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.