EUROLYGA 2023

Dvikovos prieš „Wolves“ laukiantis K. Maksvytis: „Bus smagu pasivaržyti su savo kolega“

Kazio Maksvyčio treniruojamas Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynėse 88:61 sutriuškino Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

 K.Maksvytis<br>G. Bitvinsko nuotr.
 K.Maksvytis<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-20 21:32

Po pergalės „Žalgirio“ strategas džiaugėsi, jog žaidėjai aikštėje sugebėjo išpildyti tai, ko iš jų buvo prašyta.

„Žaidėjų prašėme didesnio susikaupimo ir jie tai išpildė. Manau padėjo tai, kad buvome gerame fokuse, gerai gynėmės. Pavyko laimėti ir padalinti minutes, nes už poros dienų laukia rungtynės su „Wolves“, – kalbėjo K.Maksvytis.

Ilsėtis ilgai „Žalgiris“ negalės. Jau šeštadienį K.Maksvyčio kariauna namuose susitiks su 3-ąją vietą „Betsafe-LKL“ čempionate užimančia „Wolves“ ekipa.

Kauniečių strategui tai bus ir principinė dvikova, kadangi „Vilkų“ vyriausiojo trenerio pareigas dabar užima K.Maksvyčio asistentas Lietuvos rinktinėje Kęstutis Kemzūra.

„Wolves“ LKL suteikia naujų spalvų, surinko neblogą komandą, gerai reklamuojasi, žaidžia. Bus smagu pasivaržyti tiek su savo kolega, tiek buvusiais auklėtiniais. Bus geros rungtynės“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo treneris.

Kauno „Žalgiris“ jau balandžio 26 dieną Katalonijoje stos į Eurolygos ketvirtfinalio dvikovą prieš Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barcelona“. Žalgiriečių strategas teigė, kad rungtynės šeštadienį bus puikus pasiruošimas prieš iššūkį Ispanijoje.

„Kartais yra klausimas kas geriau – rungtynės ar treniruotė, bet geriau išlikti ritme kai žaidi rungtynes su rimtu varžovu“, – teigė K.Maksvytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.