EUROLYGA 2023

„M Basket“ sieks vietos „Betsafe-LKL“ čempionate

Nacionalinėje krepšinio lygoje („7bet-NKL“) antrąją vietą iškovojusi Mažeikių „M Basket“ ekipa sieks vietos Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).

 „M Basket“ sieks vietos „Betsafe-LKL“ čempionate<br> D.Lukštos/NKL nuotr.
 „M Basket“ sieks vietos „Betsafe-LKL“ čempionate<br> D.Lukštos/NKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-24 17:49

Mažeikiškiai finale krito prieš Kauno „Žalgiris-2“ komandą, bet kadangi dublerių komanda negali žaisti viename čempionate su pagrindine komanda, kvietimą į „Betsafe-LKL“ gavo „M Basket“ klubas.

Mažeikių ekipos direktorius Arūnas Liškus oficialiame klubo „Facebook“ puslapyje pranešė, kad „M Basket“ sieks vietos „Betsafe-LKL“ čempionate.

„Pasibaigus šiam nelengvam sezonui, noriu padėkoti visiems komandos nariams, pradedant vyriausiu treneriu, žaidėjais, baigiant fotografu, statistais, savanoriais ir t.t. Daugelis žmonių prisidėjo prie šio rezultato, leidusio iškelti antros vietos taurę. Be galo dėkingas esu ir mūsų sirgaliams, viso sezono metu palaikiusiems komandą ir tapus šeštu žaidėju aikštelėje. Vienareikšmiškai, geriausi NKL sirgaliai yra Mažeikiuose. Jūs šaunuoliai!

Aptariant sezoną, galiu tvirtinti, kad jis buvo geras ir rezultatas yra puikus. Planavome būti ketverte, ten ir buvome, o tai, kad iškovojome kvietimą jungtis prie LKL lygos, yra daugiau nei galėjome pasvajoti prieš sezoną ir sezono metu.

Dėl LKL, galiu visiems pasakyti, kad į tai žiūrime rimtai ir jau pradėjome darbus, bei pokalbius su rėmėjais, Mažeikių rajono savivaldybe. Kalbamės apie finansavimo ir arenos trūkumo klausimus. Dirbame daug ir įtemptai, o rezultatas pasimatys neužilgo. Jeigu pavyks sudėlioti visas kortas, žaisime LKL, jeigu nepavyks, liksime ten, kur esame antri pagal gerumą šiai dienai ir sieksime pergalės kitais metais, o metus paskirsime pasirengimui LKL. Patikėkite manimi, darome viską, kad LKL į Mažeikius ateitų jau šiemet.

Dar kartą ačiū visiems ir lauksime jūsų mūsų kito sezono NKL arba LKL rungtynėse!“, – rašė A.Liškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.