EUROLYGA 2023

Didvyriškai „Partizan“ pergalę nukalęs K. Punteris tramdė emocijas: „Tai dar tik pirmosios rungtynės“

Antradienį prasidėjusiose Eurolygos atkrintamosiose varžybose Madride Belgrado „Partizan“ krepšininkai po pergalingo Kevino Punterio metimo sugebėjo 89:87 patiesti vietos „Real“ krepšininkus.

 K. Punteris<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 K. Punteris<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2023, 10:52 AM

Likus rungtyniauti 21 sekundę „Real“ krepšininkai turėjo minimalią persvarą – 87:86. Paskutinės atakos metu kamuolys atsidūrė K.Punterio rankose. Amerikietis iškart su Mathiasu Lessort’u susikeitė ginamaisiais ir prieš K.Punterį liko Guerschonas Yabusele.

Kur kas didesnių gabaritų prancūzas nesugebėjo laiku reaguoti į vikresnio K.Punterio judesius ir amerikietis prie tritaškio pašokęs į šoną smeigė pergalingą tritaškį.

„Aš norėjau susikeisti gynyboje esančiais žmonėmis. Žinojau, kad jei tai pavyks padaryti, galėsiu pasiekti savo norimą tašką metimui“, – pergalingą metimą pakomentavo krepšininkas.

34 minutes rungtyniavęs K.Punteris surinko 26 taškus (1/3 dvit., 5/8 trit., 9/9 baud.), 3 atkovotus kamuolius, 6 rezultatyvius perdavimus ir 33 naudingumo balus.

Amerikietis per pirmuosius 2 kėlinius pelnė 15 taškų, o antroje rungtynių pusėje per pirmąsias 17 minučių nesugebėjo papildyti savo taškų kraičio.

Visgi per paskutines 3 minutes K.Punteris pelnė net 11 iš paskutinių 14 „Partizan“ taškų.

„Mano komanda žaidė puikiai ir aš tiesiog norėjau judinti kamuolį, kad šis pasiektų nedengiamus komandos draugus ir atlikti savo darbą gynyboje“, – kalbėjo amerikietis Po rungtynių K.Punterį kalbinęs žurnalistas juokavo, kad šis galėtų nusišypsoti, kadangi iškovojo svarbią pergalę išvykoje, tačiau amerikietis ir toliau emocijų nedemonstravo.

„Tai dar tik pirmos rungtynės“, – nueidamas ištarė rungtynių herojus.

Serijoje iki 3 pergalių „Partizan“ pirmauja 1:0. Antrosios rungtynės Madride vyks ketvirtadienį 21 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.