EUROLYGA 2023

Savo muštukus griežtai baus ir „Real“ klubas

Ketvirtadienį Madrido „Real“ krepšininkai įsivėlė į masines muštynes su Belgrado „Partizan“ ir abi komandos sulaukė itin griežtų Eurolygos nuobaudų. Tiesa, Ispanijos ekipos krepšininkai baudų sulauks ir iš savo klubo.

G. Yabusele<br>AFP/Scanpix nuotr.
G. Yabusele<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2023, 9:54 PM

Antrose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse likus rungtyniauti 1 min. 40 sek. „Partizan“ klubas pirmavo 95:80, tačiau tuomet „Real“ veteranas Sergio Llullas itin nesportiškai sužaidė prieš varžovų lyderį Keviną Punterį.

Įsiplieskus emocijoms žaidėjai nebesitvardė ir aikštėje prasidėjo masinės muštynės, ko pasekoje buvo diskvalifikuotas 21 krepšininkas.

Penktadienį Eurolyga paskelbė nuobaudas.

Abi komandos buvo nubaustos 50 tūkst. eurų baudą už nesportinį elgesį, neleidžiantį normaliai baigti rungtynių, o tiek „Partizan“, tiek „Real“ komandoje du žaidėjai sulaukė papildomų diskvalifikacijų.

„Real“ ekipoje Guerschonas Yabusele buvo nubaustas 5 rungtynių diskvalifikacija, o G.Deckui buvo skirta 1 rungtynių diskvalfikacija.

„Partizan“ ekipoje K.Punteriui paskirta 2 rungtynių diskvalifikacija, o Matthiasas Lessort’as buvo nubaustas 1 rungtynių diskvalifikacija.

Tačiau „Marca“ praneša, kad rimtų sankcijų imsis ir pats „Real“ klubas.

„Karališkasis“ klubas piktinasi, jog buvo suterštas jo vardas ir tai padariusiems žaidėjams bus skirtos itin griežtos bausmės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.