EUROLYGA 2023

Kovai su „Barcelona“ klubu „Žalgirio“ kapitonas gavo tikrą snaiperio ginkluotę

Be pergalių iš Barselonos į Kauną sugrįžęs „Žalgiris“ Eurolygos ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių atsilieka 0:2, tad trečiadienį namuose pasitinka žūtbūtinį mūšį su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“. Tik pergalė kauniečiams padės išlikti turnyre ir tęsti kovą dėl patekimo į Eurolygos finalo ketvertą, kuris gegužės 19–21 dienomis vyks Kaune.

Kauno „Žalgirio“ kapitonmas Edgaras Ulanovas.<br> feisbuko nuotr.
Kauno „Žalgirio“ kapitonmas Edgaras Ulanovas.<br> feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2023, 12:37 PM

Šios dienos dvikovą su katalonais palaiko ir šalies kariuomenė. Ji savo feisbuko puslapyje pristatė karine amuniciją vilkintį ir ginklą laikantį „Žalgirio“ komandos kaiptoną Edgarą Ulanovą ir palinkėjo ekipai sėkmės.

„Šiandien vienijame jėgas su BC Žalgiris Eurolygos dvikovoje – komandos kapitoną aprūpinome snaiperiui reikalinga ginkluote, – rašoma Lietuvos kariuomenės feisbuko puslapyje. -

Šiandien tai tik varžybos, tačiau Lietuvoje krepšinis daugiau nei žaidimas. Tai mūsų kovos simbolis ir protesto forma prieš blogį.

Lietuvį gali ištremti iš Lietuvos, bet Lietuvos ir krepšinio iš širdies – ne. Omsko lageryje lietuviai turėjo savo krepšinio komandą „Žalgiris“. „Kovotojas“ ir „Žalgiris“ jau seniai yra sinonimai.

Šiandien būkit „Žalgiriu“, daugiau nieko nereikia.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.