EUROLYGA 2023

Ž. Obradovičius kreipėsi į „Partizan“ sirgalius: yra svarbesnių dalykų nei laimėti rungtynes

Belgrado „Partizan“ ekipai nepavyko „uždaryti“ Eurolygos atkrintamųjų varžybų serijos. Antradienį Željko Obradovičiaus auklėtiniai savų žiūrovų akivaizdoje po itin dramatiškos kovos 80:82 turėjo pripažinti Madrido „Real“ komandos pranašumą.

Ž.Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ž.Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2023, 12:54 PM

Ispanų klubas sušvelnino ketvirtfinalio serijos iki trijų pergalių rezultatą 1:2.

„Sveikinu „Real“ su pergale. Šių rungtynių baigtį nulėmė mažos smulkmenos. Akistatą pradėjome labai gerai, bet vėliau nebesugebėjome tinkamai judinti kamuolio puolime ir blogo puolimo pasėkoje pralaimėjome rungtynes.

Turime dar vienerias rungtynes čia, mūsų aikštėje, su mūsų sirgaliais. Noriu jiems padėkoti už dar vieną neįtikėtiną vakarą“, – po pralaimėjimo kalbėjo „Partizan“ strategas Željko Obradovičius.

63-ejų krepšinio specialistas ir vėl kreipėsi į komandos sirgalius.

„Partizan“ antradienio dvikovoje palaikė daugiau nei 20 tūkst. savų žiūrovų, laimei, akistatoje incidentų užfiksuota nebuvo.

„Labai didžiuojuosi mūsų sirgaliais ir vaizdu, kuris buvo šį vakarą Belgrade. Visi laukė šių rungtynių, buvo komentarų, kad čia bus daug blogų dalykų, bet nieko neįvyko, didžiuojuosi tuo.

Prašysiu sirgalių ir toliau taip elgtis. Svarbu žaisti gerą krepšinį ir laimėti rungtynes, bet dar svarbiau yra parodyti svetingumą, kad visi suprastų, kokie yra Serbijos žmonės“, – samprotavo Ž.Obradovičius.

Ketvirtosios serijos rungtynės vyks ketvirtadienį Belgrade.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.