EUROLYGA 2023

Į Kauną bilieto neiškovojęs D. Itoudis įspėjo varžovus Eurolygoje: „Kitais metais sugrįšime stipresni“

Stambulo „Fenerbahce“ antradienį lemiamose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse išvykoje 72:84 nusileido Pirėjo „Olympiakos“ ekipai.

D. Itoudis<br>G.Bitvinsko nuotr.
D. Itoudis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2023, 1:23 PM

Pralaimėjimas lėmė, jog „Fenerbahce“ serijoje iki 3 pergalių 2:3 nusileido Pirėjo klubui ir baigė savo kelionę Eurolygoje.

Tiesa, serija buvo kur kas atkaklesnė, nei daugelis tikėjosi iš pradžių. „Olympiakos“ reguliarųjį Eurolygos sezoną laimėjo, o tarpusavio dvikovose Stambulo klubą buvo pranokę 27 ir 20 taškų skirtumais.

Visgi, Dimitris Itoudis puikiai paruošė „Fenerbahce“ krepšininkus ir Graikijos ekipai prireikė visų 5 rungtynių, jog įrodytų, kad yra stipresni už varžovus.

Po skaudaus pralaimėjimo D.Itoudis didelio apmaudo neliejo ir davė pažadą kitą sezoną pademonstruoti geresnius rezultatus.

„Noriu pasveikinti „Olympiakos“, pelnytai laimėjus ir patekus į finalinį ketvertą. Kiekvienam iš varžovų palinkėjau sėkmės. Buvo labai įdomi serija. Šį kartą lemtinga atkarpa įvyko, kai pirmavome 31:29. „Olympiakos“ tuomet pirmąją rungtynių pusę užbaigė spurtu 15:2. Tokioje serijoje tai yra didelis skirtumas. Pavyko „Olympiakos“ atkirsti nuo kamuolio judėjimo ir priversti juos žaisti daugiau individualiai. Šiandien jie taip pat pataikė kelis įspūdingus metimus.

Žiūrint į viską, jie buvo geresni. Mes dar užaugsime kaip komanda, individualybės ir kaip komanda su lyderiais. Kitais metais sugrįšime stipresni, protingesni ir ryžtingesni“, – teigė D.Itoudis.

Eurolygos finalinis ketvertas vyks gegužės 19–21 dienomis Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.