EUROLYGA 2023

Facundo Campazzo vis dėlto rengiasi grįžti į Madrido „Real“

Šaltiniai tikina, kad argentinietis Facundo Campazzo šią vasarą grįš į Madrido „Real“ krepšinio klubą, tikina eurohoops.net. Žaidėjas ne be reikalo pasisamdė agentą Quique'ą Villalobosą iš BDA agentūros, kuris turi puikius santykius su Madrido ekipa. Tiesa, ir pats krepšininkas palaiko gerus santykius su ispanų ekipa.

F.Campazzo.<br>AP/Scanpix nuotr.
F.Campazzo.<br>AP/Scanpix nuotr.
F.Campazzo.
F.Campazzo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-05-11 16:48, atnaujinta 2023-05-12 07:50

32-ejų F.Campazzo atsisakys labai daug ant stalo padėtų pinigų, kad tik galėtų vėl užsivilkti „Real“ marškinėlius. Jam sutartį siūlo ne vienas rimtas Europos klubas, tarp kurių yra ir Atėnų „Panathinaikos“.

Pastarasis klubas neva siūlo krepšininkui 3 metų 7 mln. eurų sutartį, tačiau yra ir neįvardinta komanda, kuri už tą patį laikotarpį siūlo ir 12 mln. eurų.

Nors Belgrado „Crvena zvezda“ ekipa neigia tokias kalbas, tačiau jau akivaizdu, kad argentinietis vasarą prisijungs prie karališkojo klubo.

Belgrado ekipa bando demonstruoti, kad nieko tarp žaidėjo ir Serbijos ekipos nesikeičia. Nuo praėjusio mėnesio gruodį, kai jis atsidūrė „Crvena zvezda“ klube, Eurolygos reguliariajame sezone krepšininkas vidutiniškai pelnydavo po 15 taškų, atlikdavo 5,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 2,8 ir perimdavo po 1,9 kamuolio.

F.Campazzo 2022–2023 m. sezone sužaidė NBA lygoje 152 rungtynes, įskaitant 8 rungtynes „Dallas Mavericks“ gretose kartu su Luka Dončičiumi. „Denver Nuggets“ ekipa buvo pirmoji jo NBA komanda, kuri 2020-siais įsigijusi jį iš Madrido komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.