EUROLYGA 2023

Solidūs įvertinimai D. Sabonio kišenę papildys įspūdingomis premijomis

NBA sezoną jau užbaigęs ir dabar nuo krepšinio besiilsintis Domantas Sabonis šiemet suspindo naujomis spalvomis. Lietuvis sužaidė sėkmingiausią individualų karjeros sezoną ir sulaukė ne vieno individualaus įvertinimo.

Domantas Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2023, 10:49 AM

27-erių krepšininkas buvo vienas iš pagrindinių kandidatų tapti naudingiausiu NBA reguliariojo sezono žaidėju, aukštaūgis žaidė prestižinėse „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o trečiadienį tapo pirmuoju lietuviu, kuris buvo įtrauktas į simbolinį reguliariojo sezono penketą.

Tokie įvertinimai suteiks D.Saboniui ir finansinės naudos, nes pagal lietuvio pasirašytą kontraktą jam yra numatytos papildomos premijos už dalyvavimą „Visų žvaigždžių“ rungtynėse bei iškovotą vietą viename iš simbolinių NBA sezono penketų.

Pagal susitarimą D.Sabonis turėtų sulaukti net 2,6 mln. eurų siekiančios premijos.

Šiame sezone aukštaūgis iš Lietuvos vidutiniškai per dvikovą įmesdavo po 18,9 taško, atkovojo po 12,3 kamuolio ir atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.