EUROLYGA 2023

„Juventus“ atleidžia 14 metų klube dirbusį Žydrūną Urboną

Utenos „Juventus“ klubas atsisveikina su Žydrūnu Urbonu. 14 metų klube dirbęs buvęs ekipos žaidėjas, treneris, prezidentas ir sporto direktorius nuo šiol ieškos naujo darbo.

Žydrūnas Urbonas<br>G.Šiupario nuotr.
Žydrūnas Urbonas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2023, 8:01 AM, atnaujinta May 12, 2023, 9:51 AM

Tinklalaidėje „Pikenrolas“ 24sek.lt žurnalistas Rokas Pakėnas teigė, kad atleidimo lapelį 46-erių Ž.Urbonas gavo likus kelioms dienoms iki Lietuvos krepšinio lygos atkrintamųjų. Apie tai portalui lrytas.lt patvirtino ir pats Ž.Urbonas.

Tiesa, Ž.Urbonas formaliai vis dar liks Utenos klubo dalimi, nes jam toliau priklausys 25 proc. komandos akcijų.

Lrytas.lt primena, kad tarp Ž.Urbono ir buvusio klubo vadovo Eimanto Skersio perbėgo juoda katė, kai praėjusį sezoną Ž.Urbonas buvo „nuimtas“ nuo vyr. trenerio pareigų.

Įtampa dar labiau paaštrėjo, kai E.Skersis nusprendė žengtį į Utenos rajono savivaldybės rinkimus, o jo atstovaujamas politinis komitetas „Kartu už Utenos kraštą“ laimėjo rinkimus.

Tuo tarpu ilgus metus taryboje dirbantis Ž.Urbonas, nors ir vėl buvo išrinktas į tarybą, kartu su Lietuvos socialdemokratų partija liko opozicijoje.

Tiesa, pats E.Skersis, užėmęs tarybos nario vietą, laikinai pasitraukė iš klubo, tačiau vis dar neoficialiai dirba jame.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.