EUROLYGA 2023

Prie sienos priremtas K. Kemzūra liko nesupratęs vaizdo aikštėje: „Liūdna ir verčia susirūpinti“ V. Šeškus turėjo pastabą žurnalistams

Skambia pergale „Betsafe-LKL“ atkrintamąsias varžybas pradėjo Jonavos „CBet“ krepšininkai. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai išvykoje 80:76 palaužė Alytaus „Wolves“, kuri yra viena iš čempionato favoričių.

K.Kemzūra.<br>G.Šiupario nuotr.
K.Kemzūra.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-12 21:52

„Liūdna ir labai verčia susirūpinti“, – po pralaimėjimo atsiduso „Wolves“ komandos treneris Kęstutis Kemzūra.

Dabar jo auklėtiniai yra priremti prie sienos, nes šį sezoną Lietuvos pirmenybių ketvirtfinalio serijoje yra žaidžiama vos iki dviejų pergalių.

„Sveikinimai Jonavos komandai. Nežinau, ką padariau ne taip, bet trūko šiandien. Pradėjome agresyviai, bet paskui pametėme koncentraciją, pamiršome susitarimus, leidome įsižaisti.

Puolime žaidėme per lėtai, prastai pataikėme. Jonavai galbūt labiau sekėsi, bet sekasi tiems, kurie labiau nori. Skaudu tai sakyti, aiškinsimės, nežinau, kokia čia yra problema“, – pridūrė „Wolves“ strategas.

Tuo metu V.Šeškus po pergalės negailėjo šiltų žodžių savo auklėtiniams.

„Visumoje viskas kiek galėjo, tiek ir veikė. Aišku, galbūt gale ir buvo tos sėkmės, bet mes kentėjome ir tai nemenkina mūsų pergalės, nes mes kontroliavome visas rungtynes. Visi žaidėjai atidavė jėgas, prisidėjo, labai malonu, kad padarėme tą pirmą žingsnį, stengsimės nenuvilti, žiūrėsime, kaip bus“, – samprotavo „CBet“ treneris.

Dar prieš atkrintamųjų varžybų seriją jis teigė, kad jei bent viena žemesnio ketverto komanda ketvirtfinalio serijoje pranoks aukštesnio ketverto komandą, tai jau bus sensacija.

Šių žodžių jis neišsižadėjo ir po pergalės Alytuje.

„Pasižiūrėkite į biudžetus, į žaidėjus. Jei jūs, žurnalistai, to nepavadinsite sensacija, tai...“, – juokėsi V.Šeškus.

Antrosios ketvirtfinalio serijos rungtynės sekmadienį bus žaidžiamos Jonavoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.