EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius paaiškino, ar tikėjosi Eurolygos finalo ketverte pamatyti „Real“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“, kuriai atstovauja rokas Jokubaitis, penktadienį iškovojo saldžią pergalę šalies ACB pirmenybėse. Kitą savaitę į Kauną atvyksiantis Eurolygos finalo ketverto dvikovas žaisti Katalonijos klubas savų žiūrovų akivaizdoje 94:77 (15:21, 20:11, 33:18, 26:27) pranoko „Obradoiro CAB“ (13/19) klubą, kuriam atstovauja Marekas Blaževičius.

„Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius. <br>G.Bitvinsko nuotr.
„Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius. <br>G.Bitvinsko nuotr.
„Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius. <br>G.Bitvinsko nuotr.
„Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 13, 2023, 10:44 AM, atnaujinta May 13, 2023, 11:51 AM

Šaro „Barca“ ekipai šalies čempionate iki kelionės į Kauną lieka sužaisti vienerias rungtynes – sekmadienį su tiek pat laimėjimų turinčia ir į pirmąją vietą pretenduojančia Vitorijos „Baskonia“.

Trečiadienį Kaune pasirodysianti ekipa jau iš esmės pradėjo pasirengimą akistatai Eurolygos pusfinalyje su etatiniu varžovu Madrido „Real“.

Pastaroji komanda sukūrė Eurolygoje istoriją, sugebėjusi pralaiminėdama Belgrado „Partizan“ ekipai 0:2 laimėti seriją 3:2.

Antrame šių komandų mače įvyko skandalas, kai susimušė žaidėjai ir buvo diskvalifikuoti keturi krepšininkai.

Po pergalės prieš „Obradoiro CAB“ ekipą Š.Jasikevičius per spaudos konferenciją buvo užklaustas, ar jis tikėjosi finalo ketverte pamatyti „Real“ komandą bei buvo paprašytas pakomentuoti, ar galvojo, jog Madridas sugebės atsitiesti pralaiminėdamas 0:2.

„Po tų įvykusių muštynių – taip, jau tikėjau, kad „Real“ sugrįš. Iki jų – tikrai ne. Po muštynių komandos nebuvo pajėgiausių sudėčių. Jei jos būtų stipriausių sudėčių, tuomet Madridas, matyt, neatsitiestų“, – paaiškino Šaras.

Taip vadinamos „El Clasico“ rungtynės Eurolygos pusfinalyje tarp „Barcelona“ ir „Real“ įvyks penktadienį „Žalgirio“ arenoje 21 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.