EUROLYGA 2023

Artėjant Eurolygos finalo ketvertui Kaune – policijos įspėjimas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai ruošiasi gegužės 18–21 dienomis Kaune vyksiančiam „2023 Turkish Airlines“ Eurolygos finalinio ketverto renginiams. Vertinamos galimos grėsmės ir planuojamos policinės priemonės tam, kad būtų tinkamai užtikrinta viešoji tvarka, kauniečių ir miesto svečių saugumas.

Policija siunčia įspėjimą sirgaliams Kaune<br>M.Patašiaus nuotr.
Policija siunčia įspėjimą sirgaliams Kaune<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2023, 11:47 AM

Kauno apskr. VPK pareigūnai ruošdamiesi „2023 Turkish Airlines“ Eurolygos finalinio ketverto renginiams, parengė viešosios tvarkos užtikrinimo planą, bendrauja su renginio organizatoriais ir vertina galimas rizikas.

Įvertinus galimas grėsmes žmonių saugumui renginių metu, viešose vietose bus pasitelkiamos sustiprintos policijos pajėgos iš visos Lietuvos: Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Tauragės, Utenos, Marijampolės, Alytaus, Lietuvos policijos mokyklos bei Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pajėgos.

Policijos pareigūnai patruliuos ne tik viešose renginių vietose, bet taip pat stebi ir elektroninę erdvę, socialinius tinklus, ypatingą dėmesį skiria bilietų perpardavinėtojams ir sukčiavimo atvejams.

Pastebėjus galimą sukčiavimo atvejį, nusikalstamą veiką, viešosios tvarkos pažeidimą ar nukentėjus raginame nedelsiant skambinti 112 arba pranešti elektroninių paslaugų sistemoje ePolicija (www.epolicija.lt).

Tikimasi kauniečių ir miesto svečių sąmoningumo, supratingumo, atsakingumo. Policijos pareigūnai prašo būti budriems – saugoti savo asmeninius daiktus, elgtis atsakingai, laikytis galiojančių teisės aktų, vykdyti pareigūnų prašymus ir reikalavimus.

Gegužės 18–21 d. bus ribojamas eismas K. Donelaičio g. atkarpoje nuo Maironio g. iki A. Mickevičiaus g. Taip pat rungtynių metu bus laikinai ribojimas eismas K. Mindaugo pr.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.