EUROLYGA 2023

Eurolygos karštinė įsibėgėjo: vilniečiai šluoja bilietus į nemokamą „Fanų reisą“

Šį savaitgalį Kaunas taps Europos krepšinio sostine. Čia keturios stipriausios Europos krepšinio komandos kovos dėl Eurolygos čempiono vardo. Sekmadienį į finalinius susitikimus, kai bus žaidžiama dėl trečios ir pirmos vietų, krepšinio aistruolius iš Vilniaus į Kauną ir atgal nemokamai veš specialus traukinys „OlyBet fanų reisas“.

 Sekmadienį kursuos nemokamas traukinys iš Vilniaus į Kauną.
 Sekmadienį kursuos nemokamas traukinys iš Vilniaus į Kauną.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2023, 9:27 AM

Specialiu traukiniu iš Vilniaus į Kauną gali vykti ne tik įsigiję bilietus į sekmadienio rungtynes, bet ir jas norintys stebėti specialiai įrengtoje Fanų zonoje Kauno centre esančioje Vienybės aikštėje. Čia laukiama susirenkant tūkstančių sirgalių iš skirtingų šalies miestų ir užsienio.

Planuojama, kad iš Vilniaus traukinys gegužės 21 d. išvyks 14.10 val., o po rungtynių iš Kauno pajudės 23.30 val.

Traukinys talpins apie 350 krepšinio aistruolių, kuriems pasiūlyti sėdimi ir stovimi bilietai. Bilietus, o tiksliau – kvietimus, nes kelionė siūloma nemokamai, į „OlyBet fanų reisą“ galima įsigyti tinklapyje kakava.lt. Galima rinktis bilietus ir į vieną, ir į abi puses.

Stebėti svarbiausio Europoje krepšinio renginio vykstančių sirgalių traukinyje lauks nemokami gėrimai, užkandžiai, vedėjas kvies dalyvauti žaidimuose ir laimėti įvairių prizų, nuotaiką kels „užvedanti“ muzika, o labiausiai – tikri krepšinio sirgaliai aplink.

Vos paskelbus galimybę į Eurolygos finalus iš Vilniaus į Kauną ir atgal nemokamai nuvykti „OlyBet fanų reisu“ kilo didelis susidomėjimas ir vos per pirmą dieną buvo užpildytas vienas vagonas.

Beje, didžioji Fanų zona Vienybės aikštėje yra oficiali Eurolygos vieta rungtynėms stebėti. Ji krepšinio aistruolius pakvies jau nuo penktadienio, kai prasidės pirmosios finalinio ketverto kovos, ir veiks visą savaitgalį.

Čia susirinkusiems taip pat ruošiama daugybė įvairių renginių, pavyzdžiui, vyks 3x3 krepšinio turnyrai, lauks muzikos scena su atlikėjais ir DJ, o svarbiausia – penktadienį ir sekmadienį bus rodomos tiesioginės rungtynių transliacijos iš Kauno „Žalgirio“ arenos.

Penktadienį pusfinaliuose susikaus Pirėjo „Olympiacos“ ir Monako „Monaco“ bei dvi Ispanijos komandos – Barselonos „Barcelona“ ir Madrido „Real“. Šių porų nugalėtojai sekmadienį varžysis dėl pirmos vietos, o pralaimėjusieji – dėl trečios.

„Besivaržantys lažybose stato, kad pusfinalyje „Real“ ekipą įveikusi Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ taps šio sezono Eurolygos čempione, – statymus apžvelgia Lietuvoje veikiančios tarptautinės lažybų bendrovės lažybų ekspertas Vytautas Smilga. – Kito pusfinalio rungtynėse tarp „Monaco“ ir „Olympiakos“ favoritu laikomas graikų klubas.

Tad sekmadienį dėl pirmos vietos turėtų kovoti „Barcelona“ ir „Olympiakos“, o dėl trečios – „Monaco“ ir „Real“. Lažybininkai mano, kad pastarąją dvikovą taip pat laimės ispanai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.