EUROLYGA 2023

Graikijoje skriejo nemalonios legendinio V. Spanoulio replikos M. Grigoniui – lietuvis turėjo ką atsakyti Aikštėje kilo konfliktas

Mariaus Grigonio ir Artūro Gudaičio atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ ekipa priartėjo prie Graikijos krepšinio pirmenybių finalo. Antradienį vykusiose trečiose pusfinalio serijos rungtynėse „Panathinaikos“ savų žiūrovų akivaizdoje 89:80 (30:24, 19:25, 27:10, 13:21) pranoko Atėnų „Peristeri“ krepšininkus.

V.Spanoulis ir M.Grigonis.<br>Lrytas.lt ir Imago/Scanpix nuotr. koliažas.
V.Spanoulis ir M.Grigonis.<br>Lrytas.lt ir Imago/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2023, 7:42 AM, atnaujinta May 24, 2023, 7:44 AM

Dabar lietuviškasis Graikijos klubas serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:1.

Akistatos metu netrūko ir aistrų – ketvirtojo kėlinio pabaigoje M.Grigonis metė tolimą metimą. Šūvio metu 29-erių lietuvis „išmetė“ savo kojas į priekį bei krito ant parketo, o tai itin nepatiko „Peristeri“ komandos treneriui Vassiliui Spanouliui.

Legendinis krepšininkas „pavaišino“ žodžių tirada 20 taškų šiose rungtynėse pelniusį lietuvį. Vis dėlto išprovokuoti M.Grigonio legendiniam graikui nepavyko – gynėjas nekreipė dėmesio į „Peristeri“ stratego žodžius.

Šie žodžiai labiau „užgavo“ aikštės šeimininkų trenerį Christosą Serelį – prie šoninės linijos tarp strategų kilo konfliktas, o jį raminti pradėjo ne tik teisėjai, bet ir abiejų komandų atstovai.

Po mačo abiejų ekipų strategai „surūkė taikos pypkę“ ir paspaudė vieni kitiems rankas, o V.Spanoulio provokuotas M.Grigonis plačiau papasakojo apie ketvirtojo kėlinio pabaigoje įvykusį epizodą.

„Peristeri“ mėgsta...kalbėti. Daug kalba tiek žaidėjai, tiek treneriai, tai itin spaudžia teisėjus.

Tai yra gera komanda, bet reikia suprasti, kad jie kalbės ir toliau, todėl mes turime susikaupti ir tiesiog padaryti savo darbą“, – pridūrė keturis tritaškius rungtynėse pataikęs M.Grigonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.