EUROLYGA 2023

Žalgiriečiai išbandė naujai įrengtus „Dariaus ir Girėno teniso kortus“

Aktyviai laisvalaikį leidžiantys kauniečiai ir miesto svečiai nuo šiol turės dar vieną puikią vietą, kurioje galės praleisti savo laisvalaikį ir sportuoti – Kauno „Žalgirio“ organizacija siūlo žaisti tenisą naujai įrengtuose „Dariaus ir Girėno teniso kortuose“.

P.Jankūnas.<br>L.Žemgulio nuotr.
P.Jankūnas.<br>L.Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

May 24, 2023, 12:16 PM

Kauno „Žalgirio“ organizacija mėnesio pradžioje laimėjo „Dariaus ir Girėno teniso kortų“ nuomos konkursą ir nieko nelaukusi kviečia teniso mėgėjus sportuoti.

Pernai duris atvėrusio Dariaus ir Girėno stadiono pašonėje esantys lauko teniso kortai savo veiklą oficialiai pradės jau gegužės 25 d., ketvirtadienį, 18.00 val., kai čia įvyks atidarymo šventė.

Atidarymo proga laukia pirmoji pažintis su tenisu – renginio metu lankytojus žaidimo subtilybių mokys patyrę treneriai. Šventinę nuotaiką padės sukurti renginio vedėjas, Žalgirinio apsilankymas, DJ muzika ir kitos pramogos. Atidarymo renginyje – dalyvavimas nemokamas.

Tiesa, pirmiesiems teniso kortus išbandyti garbė teko žalgiriečiams. Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Liutauras Lelevičius ir „Žalgiris TV“ laidų vedėja Eglė Jurgaitytė į rankas paėmė teniso raketes ir gerai leido laiką žaisdami tarpusavyje.

„Naujai įrengtuose „Dariaus ir Girėno teniso kortuose“ bus juntama tikra sportinė dvasia ir pergalinga aura. Juk šalia ir Kauno sporto halė, futbolo stadionas, kyla naujas maniežas. Iš kitos pusės teniso mėgėjai galės pasijusti ir gamtos apsuptyje, nes tenisas bus žaidžiamas gryname ore su atsiveriančiu vaizdu į Ąžuolyną“, – sakė „Žalgirio“ organizacijos vadovas Paulius Motiejūnas.

Patyrusių ir pradedančiųjų teniso žaidėjų lauks 5 modernios lauko teniso aikštelės su dirbtine žolės danga, kuri žaidimui suteikia didžiulį greitį ir nenuspėjamumą.

Naujuosius teniso kortus lengva pasiekti iš įvairių miesto vietų tiek viešuoju transportu, tiek automobiliu, kurį galima saugiai palikti prie pat kortų esančioje parkavimo aikštelėje po stogu. Taip pat žaidėjų patogumui šalia aikštelių yra įrengtos naujos persirengimo kabinos ir dušai.

„Dariaus ir Girėno teniso kortuose“ sezonas truks iki rugsėjo 30 d., kiekvieną dieną nuo 7 iki 22 val., įskaitant ir savaitgalius.

Norint rezervuoti aikštelę sau ar savo draugams yra būtina išankstinė registracija bei apmokėjimas per oficialią Kauno „Žalgirio“ bilietų pardavimo sistemą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.