EUROLYGA 2023

„Žalgiryje“ galėjo nutūpti ir ne K. Maksvytis: užsienio specialistas prakalbo apie derybas Pats atsisakė atvykti į Kauną

Praėjusių metų pavasarį prie Kauno „Žalgirio“ prisijungęs, o šiemet jau saldžius pergalės vaisius su šia komanda skinantis Kazys Maksvytis buvo ne vienintelė Lietuvos krepšinio milžino opcija pakeisti tuo metu klubą treniravusį Jurijų Zdovcą.

K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2023, 7:26 AM

56-erių graikas Ioannis Sfairopoulos „Cosmote Tv“ plačiau papasakojo apie praėjusio sezono metu užsimezgusias derybas su „Žalgiriu“.

Tiesa, krepšinio specialistas atskleidė, kad Kauno ekipa pasirinko K.Maksvytį, nes I.Sfairopoulos nenorėjo perimti komandos vairo pačioje sezono pabaigoje.

„Kai netekau darbo „Maccabi“ klube, gavau pasiūlymą iš Kauno „Žalgirio“, tačiau aš nenorėjau eiti į šią komandą sezono pabaigoje, tada jie pasirinko K.Maksvytį“, – pridūrė graikas.

Jis Tel Avivo „Maccabi“ gretose darbavosi iki 2022-ųjų vasario mėnesio, tąsyk jis buvo atleistas dėl netinkamų rezultatų.

Tuo metu K.Maksvytis prie „Žalgirio“ prisijungė ir J.Zdovcą pakeitė 2022-ųjų balandį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.