EUROLYGA 2023

„Ryto“ kapitonas M. Normantas pasiruošęs: „Ateiname į finalą alkani“

Nėra nieko geriau už atkrintamąsias. Prie didžiojo finalo starto linijos stojęs Vilniaus „Rytas“ pristato naują „Me2U Iš arti“ dalį, kurioje pasakojama apie sostinės klubo kelią link laukiamiausių sezono kovų.

 M. Normantas<br>R. Vilkelio nuotr.
 M. Normantas<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-01 17:17

Lietuvos čempionų titulą ginantys vilniečiai šiame dokumentikos epizode pasidalino mintimis apie grąžintą skolą Jonavos ekipai, Jaime Echenique prisijungimą, papildomus šou elementus „Jeep“ arenoje ir laukiančią akistatą finale.

„Reguliarųjį sezoną įvertinčiau tikrai gerai, nes patirtos 6 nesėkmės, iš jų 2 sezono pradžioje buvo netikėtos, kurios mums ir kainavo tą reguliaraus sezono titulą. Tikrai skaudu, nes pralaimėjome tas rungtynes, kurių negalėjome pralaimėti. Tuo metu dar buvome augimo procese, jautėme augimo skausmus, gal nebuvome pilnai susikomplektavę, o antroje sezono pusėje buvo keli pralaimėjimai, bet jie nutiko prieš geras komandas. Ta sezono pradžia mums užkirto kelią ir tai gali labai stipriai atsiliepti finale, jeigu mes ten pateksim“, – reguliarųjį sezoną apibendrino „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas.

Puikiai į komandą įsiliejęs ir begalę gerų žodžių už savo atsidavimą komandai sulaukiantis Justinas Gorhamas atkrintamosiose fiksuoja 11,2 taško (77 proc. dvit.), 7,8 atkovoto kamuolio bei 17,6 naudingumo balo rodiklius.

„Tai yra finalas, viskas prasideda nuo nulio. Negalime galvoti apie praėjusias pergales prieš „Žalgirį“. Jie yra puiki komanda, o „Rytas“ bando apginti titulą, bet būkime atviri, jie – Eurolygos ekipa, tad einame į seriją su didžiule motyvacija. Žiūrime tik į artimiausias rungtynes ir turime žaisti „Ryto“ krepšinį, o tada kiti dalykai susitvarkys patys. Kol kas nereikia žiūrėti į bendrą paveikslą, turime žiūrėti į kiekvienas rungtynes atskirai ir tada viskas veiks“, – teigė lemiamose kovose spindintis „Ryto“ puolėjas.

Atkrintamosiose dar nesuklupę vilniečiai šį vakarą Kaune pradeda „Betsafe–LKL“ titulo gynybą. „Ryto“ kapitonas prasitarė, kad komanda finale tikisi parodyti geriausią savo formą.

„Buvo sunkios atkrintamosios iki finalo, nors ir laimėjome visas 5 rungtynes, bet tai neparodo mūsų geriausio žaidimo. Ateiname į finalą alkani gero mūsų žaidimo ir alkani trofėjaus bandant nugalėti „Žalgirį“, – dėstė Margiris Normantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.