EUROLYGA 2023

„B tribūna“ pasisakė apie Kaune užpultus „Ryto“ sirgalius – turi žinutę

Lietuvos krepšinio čempionų titulą ginantis Vilniaus „Rytas“ dar šį vakarą gali prarasti stipriausios šalies krepšinio komandos vardą. Giedriaus Žibėno auklėtiniai „Betsafe-LKL“ finalo serijoje iki trijų pergalių šiuo metu 1:2 atsilieka prieš Kauno „Žalgirį“.

Ketvirtadienį finalo serija persikels į Vilnių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ketvirtadienį finalo serija persikels į Vilnių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ketvirtadienį finalo serija persikels į Vilnių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ketvirtadienį finalo serija persikels į Vilnių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ketvirtadienį finalo serija persikels į Vilnių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ketvirtadienį finalo serija persikels į Vilnių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 10:58 AM, atnaujinta Jun 8, 2023, 11:01 AM

Vilniuje vyksiančių ketvirtųjų serijos rungtynių dieną ištikimieji sostinės krepšinio klubo sirgaliai „B tribūna“ socialinėje erdvėje džiaugėsi antradienį Kaune sukurtu palaikymu („Rytas“ pralaimėjo dvikovą 80:95) ir pasisakė apie socialinėje erdvėje pasirodžius pranešimus dėl laikinojoje sostinėje užpultų „Ryto“ aistruolių.

„Dar viena finalo išvyka ir dar geresnis „B Tribūnos“ pasirodymas palaikymo prasme. Nori nenori šią išvyką lyginome su 2017 metų gruodžio 10 diena. Pirmuoju masiniu „B Tribūnos“ apsilankymu Kaune. Skirtumas tik tas, kad žmonės į ją susiorganizavo vykti per dvi dienas, o ne du mėnesius, žmonėm nereikėjo duoti raudonų marškinėlių į rankas, visi mokėjo net ir ilgiausių dainų žodžius, ne tik trumpiausias vieno ar kelių žodžių skanduotes. Ir viskas vyksta paprastą darbo dieną. Mūsų vertinimu Tribūnoje „Rytą“ palaikė kiek daugiau nei pusė tūkstančio rytfanių. Progresas akivaizdus.

Rekordai rekordams, tačiau labiausiai džiaugiamės kiek kitu dalyku nei fanų skaičiumi. Didžiuojamės tuom, kad tai, ką sukūrėme yra tikra ir nuoširdu. Girdėti nenutylančius žmonės net ir prie -20 traukiant dainas apie garbę būti arenoje ar po tokio pralaimėjimo nesėdėti nuleidus nosies, o iš visos širdies traukti „Geresnio klubo“ yra kažkas nuostabaus. Tai yra tikrasis fanatizmas ir palaikymo kultūra.

Norime paliesti ir kitą, ne tiek malonią temą. Viešoje erdvėje pasklido žinios apie Ryto fanų, sėdėjusių pirmajame arenos aukšte, užpuolimą. Ne kartą esame prašę visų „Ryto“ fanų Kaune jungtis prie mūsų tam, kad išvengtume pavienių fanų puldinėjimų. Reikia suprasti, kad derbis yra derbis ir čia gali nutikti visko. Savo ruožtu, mes šį kartą dėl didelio savarankiškai važiavusių rytfanių skaičiaus palydime juos iki savo mašinų „parkinge“.

Nepaisant to, jau šiandien finalas grįžta į Vilnių. Į miestą kur laimėti sunku bet kam. Dėl visų mūsų. Nuo jauno iki seno ateinančio ir paliekančio savo širdį šioje arenoje. Kai tą padarome mes, žaidėjams nelieka nieko kito, kaip padaryti tą patį. Tad visi, vos tik užėję į areną, parodykime tą nusiteikimą ir nukelkime seriją į lemiamas rungtynes. Pirmyn, vilniečiai!“, – ketvirtadienį savo feisbuke rašė „B tribūna“.

Ketvirtosios šalies krepšinio pirmenybių finalo serijos rungtynės ketvirtadienį vyks Vilniuje. Jų eigą nuo 18 val. 50 min. galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.