EUROLYGA 2023

Į finalą Ispanijoje „Barcelona“ žengė be Šaro – lietuvis nebaigė rungtynių Šaras nepasirodė spaudos konferencijoje ir už išvarymą iš aikštelės turės susimokėti baudą

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa, kurioje rungtyniauja Rokas Jokubaitis, žengė į Ispanijos krepšinio čempionato finalą.

Š.Jasikevičius.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2023, 11:49 PM, atnaujinta Jun 14, 2023, 10:45 AM

Trečiadienį Malagoje vykusiose ketvirtose serijos iki trijų pergalių rungtynėse „Barcelona“ pranoko varžovus 87:75 (23:13, 22:24, 28:15, 14:23) ir laimėjo seriją 3:1.

Tiesa, 47-erių krepšinio specialistas iš Lietuvos ketvirtojo kėlinio metu už antrąją techninę pražangą buvo išvarytas iš aikštės.

Dėl kamuolio kovojęs Janas Vesely skausmingai nukrito ant parketo, o Š.Jasikevičius prašė teisėjų arba sustabdyti mačą dėl galimos traumos, arba sušvilpti pražangą.

Įsisiautėjusį „Barcelona“ specialistą bandė stabdyti Tomas Masiulis, arbitrai skyrė antrąją techninę Š.Jasikevičiui, po kurios „Barcelona“ vyriausiasis treneris turėjo palikti aikštelę.

Malagos arena nušvilpinėjo lietuvį ir kartu plojo jam plojo, o Šaras į rūbinę ėjo itin įniršes. Iš specialisto lūpų laisvai liejosi necenzūriniai žodžiai.

Be to, įdomu, kad Šaras nepasirodė spaudos konferencijoje, o kartu už tai, kad jis buvo išvarytas iš rungtynių, lietuvis turės susimokėti 50 JAV dolerių baudą. Tokia suma yra reglamentuota ACB lygos nuostatuose.

Nugalėtojų gretose R.Jokubaitis per 17 minučių liko be taškų (0/3 dvit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 9 naudingumo balus.

Ispanijos krepšinio čempionato finale „Barcelona“ susikaus su Madrido „Real“ krepšininkais.

Finalo serija prasidės artėjantį savaitgalį. Ji taip pat bus žaidžiama iki trijų pergalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.