EUROLYGA 2023

Ispanijos rinktinės vedlys L. Brownas vis dar nėra apsisprendęs, ar dalyvaus pasaulio čempionate

Lorenzo Brownas 2022 metų Europos čempionate buvo ypač svarbus žaidėjas Ispanijos vyrų krepšinio rinktinei. Šią vasarą įvyks pasaulio čempionatas, kuriame L.Brownas tikriausiai nedalyvaus.

 Lorenzo Brownas<br> FIBA nuotr.
 Lorenzo Brownas<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2023, 10:43 AM

Po rungtynių prieš Tel Avivo „Hapoel“ ekipą L.Brownas praskleidė šydą dėl atstovavimo Ispanijos vyrų krepšinio rinktinei pasaulio čempionate.

„Nesu tikras, kad vasarą su Ispanijos rinktine žaisiu pasaulio čempionate, – žurnalistui Tomerui Givati kalbėjo Europos čempionas L.Brownas. – Aš galvoju nedalyvauti.“

„Aš turėjau ilgą sezoną – mano kūnas yra pavargęs ir jis po truputį lūžta. Kiekvienas žignsnis, kurį dedu, yra panašus į kankynę. Pažiūrėsime, kaip viskas susidelios per vasarą“, – pridėjo gynėjas.

2022–2023 m. sezono Eurolygoje L.Brownas rinko po 16,4 taško, atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo, sugriebdavo po 3 atšokusius kamuolius ir sukaupdavo 16,1 naudingumo balą.

Praėjusią vasarą įvykusiame Europos čempionate L.Brownas rinko panašius skaičius, kokius rinko ir Eurolygoje – 15,2 taško, 7,6 rezultatyvaus perdavimo ir 15,3 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo