EUROLYGA 2023

Chriso Paulo paslaugomis susidomėjo dar vienas klubas

Gandų, kad Chriso Paulo ateitis „Phoenix Suns“ ekipoje miglota, yra nemažai, tačiau jei vienas geriausių pastarojo dešimtmečio įžaidėjų bus atleistas, jis pernelyg ilgai be klubo neužsibūtų.

 Chrisas Paulas<br> SPO/Scanpix nuotr.
 Chrisas Paulas<br> SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 11:38 AM, atnaujinta Jun 17, 2023, 11:54 AM

Tinklalapis „The Athletic“ skelbia, kad „Los Angeles Lakers“ vėl susidomėtų Ch.Paulu, jeigu jis būtų atleistas iš „Phoenix Suns“ ekipos.

Ch.Paulu „Los Angeles Lakers“ domėjosi ir prieš 12 metų, kai norėjo atlikti grandiozinius mainus, tačiau tąkart NBA vetavo žaidėjų apsikeitimą ir Ch.Paulas į Los Andželą nepersikėlė.

Patyręs įžaidėjas nuo 2020-ųjų metų atstovauja „Phoenix Suns“ ekipai, bet įdomu ir tai, kad gynėjas jau anksčiau yra žaidęs Los Andžele, kuomet „Los Angeles Clippers“ gretose įspūdingiausius epizodus kūrė kartu su Blake'u Griffinu ir Deandre Jordanu.

Visgi toliausiai, kur Ch.Paului ir „Los Angeles Clippers“ ekipai buvo pavykę nužygiuoti atkrintamosiose – Vakarų konferencijos pusfinalis.

Sprendiams dėl Ch.Paulo ateities turėtų paaiškėti iki birželio pabaigos, kuomet potencialiai įsigaliotų gynėjo kontraktas.

Ch.Paulas šiemet per 32 minutes rinko po 13,7 taško, atlikdavo po 8,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 4,3 atšokusio kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.