EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius – apie „Palau Blaugrana“ palaikymą ir W. Tavareso dominavimą N. Mirotičius pridėjo, kad yra dėkingas sirgaliams

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ sėkmingai pradėjo Ispanijos krepšinio lygos finalo seriją. Katalonijos krepšininkai 97:88 (28:23, 19:27, 16:11, 34:27) nukovė Madrido „Real“.

 Šarūnas Jasikevičius<br> ZUMAPRESS.com ir Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br> ZUMAPRESS.com ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 7:41 AM, atnaujinta Jun 17, 2023, 7:56 AM

Serijoje iki trijų pergalių „Barcelona“ pirmauja 1:0.

Rungtynės kone visą mačą buvo permainingos, tačiau ketvirtajame kėlinyje „Barcelona“ suėmė save į rankas, pirmąkart išsiveržė dviženkliu skirtumu į priekį ir galop nebesižvalgė atgal.

„Palau Blaugrana“ arenoje prieš ir po mačo Nikola Mirotičius buvo pasitiktas ir išlydėtas ovacijomis.

„Mes niekada nedvejojame „Palau“, – po mačo kalbėjo Šarūnas Jasikevičius. – Jei yra įmanoma, mes visąlaik prašome didesnio palaikymo, nes mums jo reikia. „Palau“ dar geriau palaikė Nikola Mirotičių, nes visi žinome, kokia sunki yra jo situacija. Svarbus yra dalykas tai, kaip mes reaguojame aikštelėje. Mes kovojome iki mirties. Tai ir yra būdas, tai ir yra supratimas, kad šioje serijoje taip viskas ir bus.“

„Šitas vyrukas po Europą vaikšto pastaruosius trejus metus ir mes visiškai jo nesugebėjome bei nesugebame sustabdyti. Jis prie „Barcos“ krepšio daugiau neateis“, – apie Walterį Tavaresą pridėjo Šaras.

„Aš esu dėkingas visiems žmonėms. Man jie yra ir bus labai svarbūs. „Palau“ visąlaik mane palaikė, visąlaik buvo šalia manęs, mano komandos draugų ir visos komandos“, – dėstė N.Mirotičius.

„Dabar viską labiau įvertina. Jie žino, kad mano įsipareigojimas ir atsidavimas klubui – maksimalus. Aš būsiu profesionalas ir bandysiu žaisti geriausiai, kaip tik galiu“, – pridūrė Miro.

Antrasis šios serijos mačas bus žaidžiamas sekmadienį. Susitikimas vėl vyks „Barcos“ namų aikštelėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.