EUROLYGA 2023

Mažeikių klubas pasirašė sutartį su „Juventus“ lietuviu

Mažeikių „M Basket“ komandos gynėjų liniją artėjantį sezoną sustiprins vienas geriausiai besiginančių Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) krepšininkų Martynas Paliukėnas.

Martynas Paliukėnas<br>LKL nuotr.
Martynas Paliukėnas<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2023, 2:21 PM

Su 29-erių vilniečiu sudaryta vienerių metų sutartis. 195 cm ūgio krepšininkas praėjusiame sezone rungtyniavo Utenos „Uniclub Casino Juventus“ komandoje, su kuria liko per pergalę nuo LKL pusfinalio.

Vilkėdamas uteniškių marškinėlius Paliukėnas vidutiniškai per 19 minučių rinko po 8,6 taško, atkovojo po 3 kamuolius, atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 9,8 naudingumo balo. „Džiaugiuosi, kad pavyko sudaryti sutartį su Martynu.

Stebėjau šį žaidėją jam būnant Utenoje ir galiu pasakyti, kad vaizdas džiugino. Tai, kad toks gynybos ir puolimo genijus atvyksta į Mažeikius yra daugelio klubo darbuotojų nuopelnas ir tai tikrai sustiprins komandą.

Panašu, kad gynėjų grandies komplektaciją uždarome su trenksmu“, – krepšininko atvykimu džiaugėsi direktorius Arūnas Liškus. Paliukėnas tapo paskutine dėlionės dalimi „M Basket“ gynėjų grandyje. Be pastarojo, gynėjų liniją sudarys: Vaidas Kariniauskas, Andris Misteris, Chauncey Collinsas, Calebas Huffmanas ir Laurynas Andrijauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.