EUROLYGA 2023

„Wolves“ – vis arčiau Eurolygos: klubas gaus vardinį Europos taurės kvietimą

Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio padangėje debiutavusi „Wolves“ ekipa jau artėjančiais metais gali praverti antro pagal pajėgumą Europos klubinio turnyro duris.

G.Žiemelis ir R.Kaukėnas<br>lrytas.lt koliažas
G.Žiemelis ir R.Kaukėnas<br>lrytas.lt koliažas
R.Kaukėnas.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Kaukėnas.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Kaukėnas.<br>BHC nuotr.
R.Kaukėnas.<br>BHC nuotr.
R.Kaukėnas.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Kaukėnas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-06-27 17:37, atnaujinta 2023-06-27 17:48

Naujienų portalo 24sek.lt žurnalistas Rokas Pakėnas praneša, kad kitą sezoną į Vilnių persikelsiantis klubas gaus Europos taurės vardinį kvietimą.

Žinomo verslininko Gedimino Žiemelio vadovaujama „Wolves“ Europos taurėje varžysis su kita Lietuvai turnyre atstovausiančia Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Ambicijų neslepianti „Wolves“ Europos taurės dėka gali prasibrauti ir į Eurolygos kovas – pagal dabartinę sistemą Europos taurės nugalėtojai gauna tiesioginį bilietą į stipriausią Europos klubinį turnyrą.

Primename, kad „Wolves“ savo debiutiniame sezone nesuspindėjo – komanda Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) liko už pusfinalio borto (0:2 ketvirtfinalyje nusileido Jonavos „CBet“).

Alytuje rungtyniavusi komanda taip pat nelaimėjo nė vieno tarptautinio trofėjaus bei neperžengė FIBA Europos lygos atrankos barjero.

Be Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo ketverto likusi „Wolves“ antroje sezono pusėje ėmėsi permainų – ekipos vairą vietoje iki tol jį laikiusio Rimo Kurtinaičio pakeitė Kęstutis Kemzūra.

„Tikrai nemalonus sezono užbaigimas. Toks rezultatas nedžiugina mūsų visų ir pakankamai liūdna atsižvelgiant, kiek mes įdėjome darbo, kiek įdėjome pastangų, kiek įdėjome bemiegių naktų ir pasiaukojimo tiek iš administracijos, tiek iš visų žmonių, kurie vienaip ar kitaip prisideda, savanorių.

Nemalonu prieš Alytaus fanus. Tenka pripažinti ir atsiprašyti jų už tokią sezono pabaigą“, – sezono pabaigoje kalbėjo komandos vadovas Rimantas Kaukėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.