EUROLYGA 2023

Airio C. McGregoro muštynės arenoje ir prievarta prieš moterį verčia „Heat“ nutraukti visus santykius

Airijos mišrių kovų meistras, buvęs dviejų svorio kategorijų UFC čempionas Conoras McGregoras buvo apsilankęs ketvirtosiose NBA finalo serijos rungtynėse Majamyje tarp „Miami Heat“ ir „Denver Nuggets“ klubų, kurias laimėjo svečiai 108:95.

C.McGregoras prisižaidė – su juo nieko bendro nenori turėti „Miami Heat“.<br>Scanpix nuotr.
C.McGregoras prisižaidė – su juo nieko bendro nenori turėti „Miami Heat“.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2023, 9:26 AM, atnaujinta Jul 4, 2023, 9:27 AM

Per pauzę tarp kėlinių C. McGregoras įžengė į aikštę ir pristatė specialų dezodorantą kovos menams iš savo valdomos kompanijos „TIDL Sport“. Bendrovė planavo tapti oficialia „Heat“ ekipos partnere.

Tačiau tas C. McGregoro pasirodymas buvo itin neskoningas – inscenizuotoje kovoje jis nokautavo Majamio ekipos talismaną.

Ir vaidino, jog dezodorantas jam padėjo susitvarkyti su Majamio ekipa. Majamyje publika nušvilpė C. McGregorą.

Portalo „Page Six“ teigimu, „Heat“ manė pasirašyti sutartį su C.McGregoru 2023–2024 m. sezonui kaip reklamos veidu ir rimtu rėmėju. Tačiau apsigalvojo.

„Tai buvo labai blogas vaizdas, puikios reputacijos kompanijai, kokia yra Majamio ekipa. Neįsivaizduoju, kad „Heat“ norėtų ant savo uniformų matyti „TIDL Sports“ antsiūvą – tai būtų priminimas apie tas 24 valandas, kurias kaip pragarą klubas išgyveno“, – tikino „Page Six“ sakė šaltinis.

Conoras McGregoras taip pat yra apkaltintas išžaginimu, kuris tariamai buvo įvyko NBA finalo rungtynėse tarp Majamio ir Denverio. Kaltintojo pusė teigia, kad Conorui nusikalsti padėjo „Heat Arena“ apsauga.

Pastarąjį kartą C.McGregoras į aštuonkampį buvo įžengęs 2021 metų liepą kovai su Dustinu Poirier ir patyrė nesėkmę techniniu nokautu. Iš viso airis per savo kovotojo karjerą yra iškovojęs 22 pergales ir patyręs šešis pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.