EUROLYGA 2023

Nemuno saloje – „Žalgirio 3×3 Green Feel‘s“ turnyro aistros

Sekmadienį Nemuno saloje virė gatvės krepšinio aistros. Visą dieną vykusios „Žalgirio 3×3 Green Feel‘s“ turnyro kovos išaiškino ne vienos amžiaus grupės nugalėtoją ir dovanojo puokštę emocijų.

 Nemuno saloje – „Žalgirio 3×3 Green Feel‘s“ turnyro aistros<br> R. Snarskio nuotr.
 Nemuno saloje – „Žalgirio 3×3 Green Feel‘s“ turnyro aistros<br> R. Snarskio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Jul 4, 2023, 2:59 PM

Tryliktą kartą rengtas turnyras nepaliko Nemuno salos, bet šį kartą buvo surengtas naujoje vietoje. Už „Žalgirio“ arenos baseino įrengtose naujutėlaitėse krepšinio aikštelėse beveik 400 turnyro dalyvių varžėsi nuo pat ankstyvo ryto.

Gatvės krepšinio entuziastų neišgąsdino permainingas oras, o pirmieji nugalėtojus išsiaiškino vežimėlių krepšinio žaidėjai, kurių dalyvavimu turnyre rūpinosi tarptautinė audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovė KPMG.

Vėliau turnyre apsilankė ir žalgiriečiai Tomas Dimša ir Dovydas Giedraitis. Jie stebėjo 6 amžiaus grupių finalus, rinko jų naudingiausius žaidėjus ir apdovanojo prizines vietas užėmusias komandas.

„Esu daug kartų žaidęs 3×3 turnyruose ir dažnai juos laimėdavome. Esu dalyvavęs ir „Žalgirio“ organizuotame turnyre bei jį laimėjęs“, – gerais prisiminimais dalijosi D.Giedraitis.

Bene atkakliausiai klostėsi 2007–2008 m. grupės finalas. Jame prireikė pratęsimo, kurį užbaigė taiklus tritaškis šūvis, atnešęs pergalę „Trys ilgi vienas apvalus“ komandai.

„Mūsų komandoje trys kūdesni ir vienas raumeningesnis, būtent jis ir sugalvojo tokį komandos pavadinimą. Labai džiaugiamės laimėję šį turnyrą. Lemiamų metimų jau buvau įmetęs, bet finale tokį pataikiau pirmą kartą“, – sakė iš D.Giedraičio naudingiausio finalo žaidėjo prizą atsiėmęs 16-metis Kajus Jakaitis.

Pasibaigus „Žalgirio 3×3 Green Feel‘s“ turnyrui, kauniečiai ir miesto svečiai galėjo mėgautis šalia vykusio „Pakrantės“ festivalio programa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.