EUROLYGA 2023

Ą. Tubelis atsidarė NBA vasaros lygoje, tačiau turi sunerimti dėl ateities „Philadelphia 76ers“ ekipoje

Ąžuolas Tubelis šiąnakt NBA vasaros lygoje pelnė pirmuosius taškus, tačiau atsirado daug klaustukų dėl potencialios lietuvio ateities „Philadelphia 76ers“ komandoje, kadangi klubas pasirašė sutartį su vidurio puolėju Mo Bamba.

 Ąžuolas Tubelis ir Mo Bamba<br> SPO/Scanpix nuotr. ir lrytas.lt koliažas
 Ąžuolas Tubelis ir Mo Bamba<br> SPO/Scanpix nuotr. ir lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-06 07:19, atnaujinta 2023-07-06 07:41

Jutoje vykstančiame NBA vasaros lygos ture 104:94 Ą.Tubelio atstovaujama „Philadelphia 76ers“ įveikė vietos „Utah Jazz“.

Lietuvis šįkart aikštelėje praleido 13:25 min., per kurias spėjo pelnyti 2 taškus (1/1 dvit.), atkovoti 4 atšokusius kamuolius, atlikti 2 rezultatyvius perdavimus ir perimti 1 kamuolį.

Įdomu, kad Ą.Tubelio +– reitingas, kuomet jis buvo aikštelėje, buvo tarp 4 geriausių visos komandos žaidėjų.

Visgi lietuvis turėtų šiek tiek sunerimti dėl savo ateities Filadelfijoje. Primename, kad Ą.Tubelis su Filadelfijos klubu pasirašė dvišalį kontraktą.

Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad „Philadelphia 76ers“ pasirašė vienerių metų sutartį su praėjusį sezoną „Los Angeles Lakers“ klube užbaigusiu M.Bamba.

Žurnalistas taip pat prideda, kad Filadelfijos klubas ketina pratęsti sutartį su atsarginiu vidurio puolėju Paulu Reedu, o M.Bambos pasirašymas „Philadelphia 76ers“ duoda papildomo saugumo.

Praėjusiame M.Bamba buvo iškeistas iš „Orlando Magic“ į „Los Angeles Lakers“, su kuria spėjo sužaisti 9 mačus, o iš viso praėjusiame sezone centras rinko 6,6 taško ir 4,6 atšokusio kamuolio vidurkius.

Nugalėtojų komandoje rezultatyviausiai sužaidė Javonte Smartas, kuris Filadelfijos ekipoje pelnė 19 taškų (6 atk. kam., 3/6 trit.).

Jutos ekipoje ryškiausiai spindėjo Luka Samaničius, kuris taip pat pelnė 19 taškų (9 atk. kam., 3/5 trit.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.