EUROLYGA 2023

Nemalonus incidentas: nusifotografuoti norėjusiai B. Spears kliuvo nuo V. Wembanyamos apsaugos Atlikėja kreipėsi į policiją

Pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas net nežengęs ant parketo spėjo tapti žvaigžde JAV, tačiau kartu toks statusas neapsiėjo be incidentų.

 Britney Spears ir Victoras Wembanyama<br> Scanpix/SPO nuotr.
 Britney Spears ir Victoras Wembanyama<br> Scanpix/SPO nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 8:11 PM

TMZ Sports“ praneša, kad Brittney Spears norėjo nusifotografuoti su jaunuoju prancūzu, kurį sutiko vakarieniaujant tame pačiame restorane, tačiau priėjus arčiau V.Wembanyamos ir patapšnojusi jam per petį sulaukė nemalonios reakcijos. „San Antonio Spurs“ apsaugos vadovas stumtelėjo atlikėją, kuri nukrito ant žemės ir pametė akinius.

Atlikėjos apsauginių komanda kalbėjosi su „San Antonio Spurs“ apsaugos vadovu ir po to nusprendė kreiptis į policiją.

Apsauginis po to atsiprašė dainininkės, tačiau tikino, kad nežinojo, kas ji yra ir sakė, kad „Ji turėtų žinoti, ką reiškia būti apsuptam fanų“.

TMZ Sports“ praneša, kad apsaugos Teksaso valstijos apsaugos vadovas D Smithas, tačiau taip pat teigia, jog D.Smithui nebus iškelta baudžiamoji atsakomybė, kadangi vietos valdžia įvertino šį incidentą it tokį, kuriame apsauginis nebandė sužaloti B.Spears, o bandė apsaugoti V.Wembanyamą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.