EUROLYGA 2023

NKL siautęs Karolis Guščikas prisijungs prie Palangos „Olimpo“

Palangos „Olimpas“ ir toliau tęsia komplektacijos darbus. Klubas pasirašė sutartį su Nacionalinės krepšinio lygos („7Bet-NKL“) čempionu Karoliu Guščku, skelbia lrytas.lt šaltiniai.

 Karolis Guščikas<br> L. Šepučio nuotr.
 Karolis Guščikas<br> L. Šepučio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 5:32 PM, atnaujinta Jul 6, 2023, 6:02 PM

Pirmieji apie K.Guščiko prisijungimą prie Palangos klubo pranešė basketnews.lt, o šią informaciją patvirtina ir lrytas.lt šaltiniai.

Sezono metu prie Mažeikių „M Basket“ komandos prisijungęs K.Guščikas itin svariai prisidėjo prie klubo sėkmės.

Puolėjas antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje rinko po 16,8 taško, atkovodavo po 9,5 kamuolio ir rinkdavo po 25,3 naudingumo balo.

K.Guščikas savo karjeroje atstovavo ne vienam Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) klubui. Jis yra žaidęs Šiauliuose, Gargžduose, Alytaus „Dzūkijoje“, Utenos „Juventus“, Prienų „CBet“, Pasvalio „Pieno žvaigždėse“, o vienu metu buvo pasirašęs ilgalaikę sutartį su tuometiniu Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Anksčiau buvo skelbiama, kad prie Palangos „Olimpo“ prisijungs Julius Kazakauskas, „Šiaulių“ skolinamas Mantas Litvinas, Eduardas Hazneris, Paulius Danisevičius, Šarūnas Valunta ir Tadas Budrys.

Taip pat buvo pranešama, kad „Olimpo“ štabe darbuosis Sandis Buškevicas, o jo asistentu dirbs ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas Renaldas Seibutis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.